Bekende Nederlandse Goochelaars

Tegenwoordig is een goochelaar weer helemaal hot en trending. De laatste jaren zijn er veel magic programma’s te kijken in binnen- en buitenland. Maar wie zijn er nu in Nederland toonaangevende goochelaars?

Victor Mids

Op dit moment is Victor Mids de meest populaire illusionist en mindreader van Nederland. Inmiddels is hij al twee seizoenen enorm succesvol geweest met het programma “Mindf*ck”. Hierbij verbaast hij voorbijgangers op straat met bizarre magic en mindreading experimenten. Ook staat er elke week een BN-er centraal, die kan genieten van zijn bijzondere kunsten. Tijdens zijn optredens in het land, prikkelt Victor de zintuigen en laat hij zien, dat iedereen op een bijzondere manier te beïnvloeden is.

Mindreader Victor Mids

Hans Klok

Deze artiest is al jaren bekend. Hij staat bij het grote publiek meer bekend als illusionist, vanwege de vele verdwijningen en verschijningen, die in zijn show te bewonderen zijn. Elke paar jaar komt Hans Klok met een nieuwe theatershow. In 2007 heeft hij zelfs ruim 6 maanden samen met Pamela Anderson opgetreden in Las Vegas. Hans Klok is met stip de snelste illusionist ter wereld. Als je ooit zijn shows hebt gezien, zul je begrijpen waarom. Op dit moment toert deze rasartiest door het land met zijn show ” House of Horror”

illusionist Hans Klok

Rob en Emiel

Dit duo werk al tien jaar samen en hebben samen behoorlijk hard aan de weg getimmerd. Ze zijn meerdere jaren achter elkaar meervoudig Nederlands kampioen geweest. Rob en Emiel hebben al meerdere theatershows gemaakt en treden daarnaast ook nog op met het “Magic Cabaret Theater Diner” Het kenmerkende aan deze artiesten is hun bijzondere combinatie van Cabaret en Magic. Dit resulteert in elk optreden van beide heren tot fantastische acts. Als je een optreden van beide heren bij wilt wonen, neem dan een kijkje op hun website.

goochelaars Rob en Emiel

Hans Kazan

Hij is dan wel niet meer vaak op tv te zien. Echter, door Hans Kazan ben ik begonnen met goochelen. Van 2002 t/m 2006 presenteerde hij elk jaar 8 shows. Dit deed hij samen met zijn zoons Renzo, Oscar en hun assistent Mara. Zij traden en treden op onder de naam ” Magic Unlimited”  De afwisseling tussen hen was erg goed. Hans presenteerde een close-up act voor een BN-er en vervolgens kwam er een illusie van Magic Unlimited. Tegenwoordig wordt hij veel geboekt als dagvoorzitter of voor een inspirerende lezing.

goochelaar Hans Kazan

Inspiratie

Mijn inspiratie en motivatie om van goochelen echt mijn hobby en later mijn werk te maken, begon nadat ik elke week de shows van Hans Kazan zag. Door hem heb ik het “goochelvirus” gekregen. Ik hoop dat de huidige generatie goochelaars en illusionisten datzelfde kunnen bereiken bij de nieuwe generatie in magic. Want door middel van deze bijzondere manier van entertainment het publiek verbazen, is het mooiste wat er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,6!

Entertainment ten top!
Wij hadden een event met kinderen en zowel de kinderen als de begeleiding heeft hij totaal gedesillusioneerd achtergelaten :-) Iedereen heeft er van genoten! Charlotte
Professioneel en vermakelijk
Richard is een zeer professionele goochelaar en vooral uiterst vermakelijk. Zijn trucs zijn grappig en niet te volgen. Hij laat alle beursgasten versteld staan. Hij heeft een heel arsenaal aan trucs en doet bijna niet twee keer dezelfde truc op een dag. Daarnaast doet hij ook trucs die aansluiten op onze bedrijfsoplossing. Ook deelt hij onze gadgets uit aan klanten of stuurt hij klanten naar één van onze standhouders voor een gesprek. Een echte aanrader als je er uit wilt springen op een beurs of ander evenement! Al onze beurzen met hem waren zeer geslaagd! Mathijs
Gewoon magic!
Wij maken als bedrijf al enkele jaren, tot volle tevredenheid gebruik van de talenten van Rich Magic. Iedere keer weet hij tijdens onze evenementen onze gasten te verrassen en te verbijsteren. Daarnaast is Rich Magic een zeer plezierige en enthousiaste performer. AKAM is een zeer tevreden klant van Rich Magic. Flip van de Klif