Bekende Nederlandse Goochelaars

Tegenwoordig is een goochelaar weer helemaal hot en trending. De laatste jaren zijn er veel magic programma’s te kijken in binnen- en buitenland. Maar wie zijn er nu in Nederland toonaangevende goochelaars?

Victor Mids

Op dit moment is Victor Mids de meest populaire illusionist en mindreader van Nederland. Inmiddels is hij al twee seizoenen enorm succesvol geweest met het programma “Mindf*ck”. Hierbij verbaast hij voorbijgangers op straat met bizarre magic en mindreading experimenten. Ook staat er elke week een BN-er centraal, die kan genieten van zijn bijzondere kunsten. Tijdens zijn optredens in het land, prikkelt Victor de zintuigen en laat hij zien, dat iedereen op een bijzondere manier te beïnvloeden is.

Mindreader Victor Mids

Hans Klok

Deze artiest is al jaren bekend. Hij staat bij het grote publiek meer bekend als illusionist, vanwege de vele verdwijningen en verschijningen, die in zijn show te bewonderen zijn. Elke paar jaar komt Hans Klok met een nieuwe theatershow. In 2007 heeft hij zelfs ruim 6 maanden samen met Pamela Anderson opgetreden in Las Vegas. Hans Klok is met stip de snelste illusionist ter wereld. Als je ooit zijn shows hebt gezien, zul je begrijpen waarom. Op dit moment toert deze rasartiest door het land met zijn show ” House of Horror”

illusionist Hans Klok

Rob en Emiel

Dit duo werk al tien jaar samen en hebben samen behoorlijk hard aan de weg getimmerd. Ze zijn meerdere jaren achter elkaar meervoudig Nederlands kampioen geweest. Rob en Emiel hebben al meerdere theatershows gemaakt en treden daarnaast ook nog op met het “Magic Cabaret Theater Diner” Het kenmerkende aan deze artiesten is hun bijzondere combinatie van Cabaret en Magic. Dit resulteert in elk optreden van beide heren tot fantastische acts. Als je een optreden van beide heren bij wilt wonen, neem dan een kijkje op hun website.

goochelaars Rob en Emiel

Hans Kazan

Hij is dan wel niet meer vaak op tv te zien. Echter, door Hans Kazan ben ik begonnen met goochelen. Van 2002 t/m 2006 presenteerde hij elk jaar 8 shows. Dit deed hij samen met zijn zoons Renzo, Oscar en hun assistent Mara. Zij traden en treden op onder de naam ” Magic Unlimited”  De afwisseling tussen hen was erg goed. Hans presenteerde een close-up act voor een BN-er en vervolgens kwam er een illusie van Magic Unlimited. Tegenwoordig wordt hij veel geboekt als dagvoorzitter of voor een inspirerende lezing.

goochelaar Hans Kazan

Inspiratie

Mijn inspiratie en motivatie om van goochelen echt mijn hobby en later mijn werk te maken, begon nadat ik elke week de shows van Hans Kazan zag. Door hem heb ik het “goochelvirus” gekregen. Ik hoop dat de huidige generatie goochelaars en illusionisten datzelfde kunnen bereiken bij de nieuwe generatie in magic. Want door middel van deze bijzondere manier van entertainment het publiek verbazen, is het mooiste wat er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

geweldig feest

★★★★★
5 5 1
Ik ben 60 jaar geworden en we wilden een leuk en gezellig feest geven. Daarin hadden we Rich Magic gevraagd onderdeel van de avond te vormen. We hebben met z'n allen nog nooit zo'n leuk feest gehad. Rich Magic heeft op een hele natuurlijk manier grote groepen gefascineerd met al zijn trucs en uitleg. Op een voor hem typische manier bind hij je aandacht vanaf de eerste seconde en hij gaat de hele avond bij iedereen(groepjes) langs. Dus iedereen kan er van meegenieten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je krijgt er absoluut geen spijt van.

directeur

★★★★★
5 5 1
Rich Magic heeft onze vaak wat saaie diploma-uitreiking een geweldige impuls gegeven met een fantastische goochelshow. Een zeer goede performance met aansluitend het leuke tafel-goochelen. Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen. Dit succes vraagt om herhaling! Hoe zat dat ook weer met die munten?

Culturele zomerschool

★★★★★
5 5 1
Na een spetterende, interactieve goochelshow heeft Rich Magic de kinderen "geheimen" geleerd van een echte goochelaar. Ter afsluiting vertoonden de kinderen hun goochelkunsten aan de ouders. Vol verbazing keken kinderen en ouders naar de zwevende tafel. Maar hoe dat kan, blijft het geheim van Rich Magic. Het was een geweldige middag. Bedankt Richard!