Goochelaar Emmeloord

Goochelaar Rich Magic is sinds 5 jaar professioneel goochelaar. Na 7 jaar zijn magicshows te combineren met zijn andere werk, heeft hij ervoor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Inmiddels treedt hij ongeveer 170 keer per jaar op, op de meest uiteenlopende feesten, zowel particulier als zakelijk.

Dus als u binnenkort een feest geeft en u zoekt daar nog speciaal en bijzonder entertainment voor, boek dan deze goochelaar.

Vingervlugge acts, scherpe improvisaties, komsiche presentaties, mindreading en zakkenrollen, worden met elkaar gecombineerd, zoals u dat nog nooit eerder heeft gezien. Uw gasten zullen enorm genieten van onverklaarbare acts. U zult hier de credits voor krijgen. Als u een duidelijke impressie wilt krijgen van goochelaar Rich Magic, bekijk dan zijn video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


Mr

★★★★★
5 5 1
Onlangs was Richard aanwezig bij een training van ons. Hij gaf in de avond een hele leuke show. Na een paar minuten was ik al erg onder de indruk. Zeker toen bleek dat hij mijn horloge en hotelsleutel had "gerold". Ik was echt geëntertaind! Als je wat leuks zoekt op een feestje , dan krijg je hier geen spijt van!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
Richard was een geweldige aanvullen in ons programma van het personeelsfeest. Echt iedereen heeft genoten van zijn magic!! Richard ontzettend bedankt!

-----

★★★★★
5 5 1
Wat is er genoten van Richard Magic. tijdens ons feestje. De mensen waren super enthousiast. een echte aanrader.