Goochelaar Emmeloord

Goochelaar Rich Magic is sinds 5 jaar professioneel goochelaar. Na 7 jaar zijn magicshows te combineren met zijn andere werk, heeft hij ervoor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Inmiddels treedt hij ongeveer 170 keer per jaar op, op de meest uiteenlopende feesten, zowel particulier als zakelijk.

Dus als u binnenkort een feest geeft en u zoekt daar nog speciaal en bijzonder entertainment voor, boek dan deze goochelaar.

Vingervlugge acts, scherpe improvisaties, komsiche presentaties, mindreading en zakkenrollen, worden met elkaar gecombineerd, zoals u dat nog nooit eerder heeft gezien. Uw gasten zullen enorm genieten van onverklaarbare acts. U zult hier de credits voor krijgen. Als u een duidelijke impressie wilt krijgen van goochelaar Rich Magic, bekijk dan zijn video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


Management Assistente

★★★★★
5 5 1
Richard heeft jong en oud versteld doen staan. Iedereen heeft met verbazing staan kijken. Richard benaderd jong en oud op geheel eigen wijze, zeer prettig. Je wordt er echt bij betrokken. Je zit er met je neus bovenop en toch snap je niet hoe het mogelijk is. Zeer professioneel en echt entertainment. Met andere woorden, een echte aanrader.

Onvergetelijke dag

★★★★★
5 5 1
Op de veteranendag genoten van een geweldig goochel optreden. Geweldige trucs, en al zat ik er bovenop het was ongelofelijk hoe hij het voor elkaar kreeg

Facilitymanager

★★★★★
5 5 1
Hi Rick, je optreden gisteren in de Vondelkerk was subliem. Volop positieve reacties. Top!. Nogmaals hartelijk dank! Eva Laus