Goochelaar Emmeloord

Goochelaar Rich Magic is sinds 5 jaar professioneel goochelaar. Na 7 jaar zijn magicshows te combineren met zijn andere werk, heeft hij ervoor gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Inmiddels treedt hij ongeveer 170 keer per jaar op, op de meest uiteenlopende feesten, zowel particulier als zakelijk.

Dus als u binnenkort een feest geeft en u zoekt daar nog speciaal en bijzonder entertainment voor, boek dan deze goochelaar.

Vingervlugge acts, scherpe improvisaties, komsiche presentaties, mindreading en zakkenrollen, worden met elkaar gecombineerd, zoals u dat nog nooit eerder heeft gezien. Uw gasten zullen enorm genieten van onverklaarbare acts. U zult hier de credits voor krijgen. Als u een duidelijke impressie wilt krijgen van goochelaar Rich Magic, bekijk dan zijn video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


Herrie op de bosbaan

★★★★★
5 5 1
We keken er naar, maar we begrepen er niets van! Maar wat was het leuk! Mooie toevoeging aan ons televisie programma herrie op de bosbaan, te zien vanaf 7 september 2016 rtl4 .dank rich, je was geweldig! Groet frederique

Bestuurs lid pv de spekrijders

★★★★★
5 5 1
Beste Richard, Je hebt voor ons feest je goochel act op gevoerd. Het was geweldig !!!! We kregen een hoop positieve reacties. Je trucs waren ongelofelijk je stond erbij en keek erna en dan was het alweergebeurd. Bedankt voor de gezellige avond !!

Leuke en ongedwongen entertainment!

★★★★★
5 5 1
We hebben Richard uitgenodigd op het 50-jarige huwelijksfeest van mijn ouders en daar hebben we geen seconde spijt van! Het was echt een super leuke aanvulling op het feest. We hadden zo'n 80 genodigden, waarvan 10 kinderen/tieners en we hebben Rich voor drie uur ingehuurd. Aanvankelijk waren we bang dat dit wellicht te lang was maar niets minder was waar. Hij heeft iedereen aan tafel en individueel heerlijk, op zijn gemak in de maling genomen met zijn trucs en iedereen was zwaar onder de indruk. We hebben na de geslaagde dag heel veel enthousiaste reacties gehad op het feest en iedereen had een speciaal woordje over goochelaar Rich Magic. Kortom: echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke en ongedwongen entertainment op zijn/haar feest. Richard loopt redelijk onopvallend door het gedruis heen en weet iedereen in te pakken. Een aimabele en vriendelijke persoonlijkheid en een voortreffelijke goochelaar! Helemaal top!