Goochelaar Emmen

U zoekt een goochelaar in de omgeving van het Drentse Emmen?

Zoek dan niet verder, want goochelaar Rich Magic kan u bieden waar u naar zoekt. Hij is de perfecte goochelaar voor uw bedrijfsfeest, beurs, open dag, maar ook voor uw jubileum, evenement op de (sport)vereniging of familiefeest. De kwaliteiten van Rich Magic Emmen liggen zowel op het vlak van het entertainen van mensen met behulp van zijn grappen en vlotte presentatie als op het vlak van het verbazen van mensen met zijn verbazingwekkende trucs.

Goochelaar Rich Magic heeft diverse prijzen gewonnen in de goochelwereld. Zowel zijn centrale act als zijn table magic zijn bekroond met verschillende prijzen.

Het is ook mogelijk om goochelaar Rich Magic te boeken voor een workshop voor kinderen en/of volwassenen. Tijdens deze workshop leert u zowel goochelen als het presenteren van de trucs.

Door zijn jarenlange ervaring haalt u een goochelaar van topkwaliteit in huis.

Uw gasten zullen ongetwijfeld genieten van dit bijzonder entertainment op uw feest of evenement.
Dit moet u gezien hebben!

Neem nu contact op

Tot gauw in Emmen!

Trailer Mind-Magic-Show


directeur

★★★★★
5 5 1
Rich Magic heeft onze vaak wat saaie diploma-uitreiking een geweldige impuls gegeven met een fantastische goochelshow. Een zeer goede performance met aansluitend het leuke tafel-goochelen. Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen. Dit succes vraagt om herhaling! Hoe zat dat ook weer met die munten?

Personeelsdiner

★★★★★
5 5 1
Beste Richard, nogmaals bedankt voor de geweldige avond! Alleen maar enthousiaste reacties gekregen van alle collega's.

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
wat een super leuke show heb je gegeven bij ons op het personeelsfeest, zeker een aanrader om hem te boeken bedankt en tot de volgende keer