Goochelaar Emmen

U zoekt een goochelaar in de omgeving van het Drentse Emmen?

Zoek dan niet verder, want goochelaar Rich Magic kan u bieden waar u naar zoekt. Hij is de perfecte goochelaar voor uw bedrijfsfeest, beurs, open dag, maar ook voor uw jubileum, evenement op de (sport)vereniging of familiefeest. De kwaliteiten van Rich Magic Emmen liggen zowel op het vlak van het entertainen van mensen met behulp van zijn grappen en vlotte presentatie als op het vlak van het verbazen van mensen met zijn verbazingwekkende trucs.

Goochelaar Rich Magic heeft diverse prijzen gewonnen in de goochelwereld. Zowel zijn centrale act als zijn table magic zijn bekroond met verschillende prijzen.

Het is ook mogelijk om goochelaar Rich Magic te boeken voor een workshop voor kinderen en/of volwassenen. Tijdens deze workshop leert u zowel goochelen als het presenteren van de trucs.

Door zijn jarenlange ervaring haalt u een goochelaar van topkwaliteit in huis.

Uw gasten zullen ongetwijfeld genieten van dit bijzonder entertainment op uw feest of evenement.
Dit moet u gezien hebben!

Neem nu contact op

Tot gauw in Emmen!

Trailer Mind-Magic-Show


Lustrum Nijmeegse Tandartsen V

★★★★★
5 5 1
We hebben genoten van Rich Magic! Tijdens het walking diner werden alle gasten betrokken bij zijn show. Verbazing, verwondering en lachsalvo's volgden erlkaar op. Nogmaals dank voor alles! Rich Magic staat voor accuratesse, flexibiliteit, goed kunnen inspelen op de gasten! Een aanrader

Opening nieuw kantoor

★★★★★
5 5 1
Tijdens de opening van ons nieuwe kantoor heeft Richard alle gasten vermaakt met zijn leuke trucs. Steeds weer hoorde je groepjes gasten klappen. Je staat er met je neus bovenop en toch begrijp je het niet. Ontzettend leuk! En enorm bedankt.

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een hele leuke middag met een workshop en entertainment tijdens de borrel met Richard. Richard bedankt voor de samenwerking en wie weet tot een volgende keer! Bedankt!