Goochelaar Emmen

U zoekt een goochelaar in de omgeving van het Drentse Emmen?

Zoek dan niet verder, want goochelaar Rich Magic kan u bieden waar u naar zoekt. Hij is de perfecte goochelaar voor uw bedrijfsfeest, beurs, open dag, maar ook voor uw jubileum, evenement op de (sport)vereniging of familiefeest. De kwaliteiten van Rich Magic Emmen liggen zowel op het vlak van het entertainen van mensen met behulp van zijn grappen en vlotte presentatie als op het vlak van het verbazen van mensen met zijn verbazingwekkende trucs.

Goochelaar Rich Magic heeft diverse prijzen gewonnen in de goochelwereld. Zowel zijn centrale act als zijn table magic zijn bekroond met verschillende prijzen.

Het is ook mogelijk om goochelaar Rich Magic te boeken voor een workshop voor kinderen en/of volwassenen. Tijdens deze workshop leert u zowel goochelen als het presenteren van de trucs.

Door zijn jarenlange ervaring haalt u een goochelaar van topkwaliteit in huis.

Uw gasten zullen ongetwijfeld genieten van dit bijzonder entertainment op uw feest of evenement.
Dit moet u gezien hebben!

Neem nu contact op

Tot gauw in Emmen!

Trailer Mind-Magic-Show


Onvergetelijke dag

★★★★★
5 5 1
Op de veteranendag genoten van een geweldig goochel optreden. Geweldige trucs, en al zat ik er bovenop het was ongelofelijk hoe hij het voor elkaar kreeg

Bestuurs lid pv de spekrijders

★★★★★
5 5 1
Beste Richard, Je hebt voor ons feest je goochel act op gevoerd. Het was geweldig !!!! We kregen een hoop positieve reacties. Je trucs waren ongelofelijk je stond erbij en keek erna en dan was het alweergebeurd. Bedankt voor de gezellige avond !!

heropeningsborrel theGROUNDS/Schiphol

★★★★★
5 5 1
Gisterenmiddag had onze afdeling i.v.m. de verhuizing de heropeningsborrel op Schiphol en we hebben ontzettend genoten van de table act. Tijdens deze act mengt Richard zich onder de mensen en amuseert ze met mindsetting, kaarspelletjes en opgepast want voor je het weet ben je je telefoon, zonnebril of boodschappenmuntje kwijt. Ik heb alleen maar leuke reacties ontvangen. Hoe zat het ook alweer met die harten dames kaart in je portemonnee?