Goochelaar Enkhuizen

U woont in Enkhuizen of geeft er binnenkort een feest? Goochelaar Rich Magic treedt op in heel Nederland, dus ook op uw feest in Enkhuizen. Er zijn een aantal bijzondere feestlocaties in Enkhuizen.

Zo heeft Rich Magic een keer opgetreden in het Zuiderzeemuseum, waar een bruidspaar ’s avonds hun feest had gegeven.
Na het diner presenteerde goochelaar Rich Magic een podiumact, waarbij een paar romantische met het bruidspaar centraal stonden. Toen de feestavond begon, vertoonde deze goochelaar zijn act bij de mensen aan tafel. Terwijl de dj zorgde voor de muziek, vertoonde Rich Magic zijn act als tafelgoochelaar.

Onverklaarbare, vingervlugge, en komische acts wisselden elkaar in snel tempo af. Meerdere malen hoorde je in de zaal diverse kreten van verbazing en ongeloof.
Door zijn jarenlange ervaring bent u van succes verzekerd. U krijgt acts te zien, die in de goochelwereld ook diverse malen bekroond zijn met ereprijzen. Dit wilt u niet missen.

Bekijk de video’s op de website en overtuig u zelf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Trailer Mind-Magic-Show


Familiecarnaval

★★★★★
5 5 1
Richard is bij ons op de familiecarnaval geweest. Zowel de kinderen als de ouders hebben een leuke middag gehad! Richard bedankt voor de gezellige middag!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
wat een super leuke show heb je gegeven bij ons op het personeelsfeest, zeker een aanrader om hem te boeken bedankt en tot de volgende keer

Salentein Holding

★★★★★
5 5 1
Richard heeft bij ons een voorstelling van 3 kwartier gegeven op het Sinterklaasfeest in ons bedrijf. Hij betrekt de kinderen allemaal zo bij zijn show dat ze vanaf het begin tot het eind geboeid zijn. Complimenten!!