Goochelaar Enkhuizen

U woont in Enkhuizen of geeft er binnenkort een feest? Goochelaar Rich Magic treedt op in heel Nederland, dus ook op uw feest in Enkhuizen. Er zijn een aantal bijzondere feestlocaties in Enkhuizen.

Zo heeft Rich Magic een keer opgetreden in het Zuiderzeemuseum, waar een bruidspaar ’s avonds hun feest had gegeven.
Na het diner presenteerde goochelaar Rich Magic een podiumact, waarbij een paar romantische met het bruidspaar centraal stonden. Toen de feestavond begon, vertoonde deze goochelaar zijn act bij de mensen aan tafel. Terwijl de dj zorgde voor de muziek, vertoonde Rich Magic zijn act als tafelgoochelaar.

Onverklaarbare, vingervlugge, en komische acts wisselden elkaar in snel tempo af. Meerdere malen hoorde je in de zaal diverse kreten van verbazing en ongeloof.
Door zijn jarenlange ervaring bent u van succes verzekerd. U krijgt acts te zien, die in de goochelwereld ook diverse malen bekroond zijn met ereprijzen. Dit wilt u niet missen.

Bekijk de video’s op de website en overtuig u zelf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Trailer Mind-Magic-Show


Geweldige entertainer!

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de 70e verjaardag van mijn man en hebben Rich in ons midden gehad. In een woord geweldig! Zowel binnen als buiten (het was prachtig weer) wist hij met een big smile onze gasten van 7 t/m over de 80 jaar te vermaken en verbazen en betrok iedereen bij zijn optreden. Fantastisch ook zo snel als hij namen wist te onthouden en ook de sceptici onder ons erbij betrok! Een aanrader!

Fantastic!

★★★★★
5 5 1
Thanks a lot for fantastic time! We really enjoyed this entertament. The most we liked that Richard communicated with all groups and tried to give his attention for everybody. Hope to see you soon on my son birthday! Greetings!

Fantastische entertainer

★★★★★
5 5 1
Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Iedereen heeft genoten van zijn super optreden. Het is echt een aanrader!