Goochelaar Enkhuizen

U woont in Enkhuizen of geeft er binnenkort een feest? Goochelaar Rich Magic treedt op in heel Nederland, dus ook op uw feest in Enkhuizen. Er zijn een aantal bijzondere feestlocaties in Enkhuizen.

Zo heeft Rich Magic een keer opgetreden in het Zuiderzeemuseum, waar een bruidspaar ’s avonds hun feest had gegeven.
Na het diner presenteerde goochelaar Rich Magic een podiumact, waarbij een paar romantische met het bruidspaar centraal stonden. Toen de feestavond begon, vertoonde deze goochelaar zijn act bij de mensen aan tafel. Terwijl de dj zorgde voor de muziek, vertoonde Rich Magic zijn act als tafelgoochelaar.

Onverklaarbare, vingervlugge, en komische acts wisselden elkaar in snel tempo af. Meerdere malen hoorde je in de zaal diverse kreten van verbazing en ongeloof.
Door zijn jarenlange ervaring bent u van succes verzekerd. U krijgt acts te zien, die in de goochelwereld ook diverse malen bekroond zijn met ereprijzen. Dit wilt u niet missen.

Bekijk de video’s op de website en overtuig u zelf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Trailer Mind-Magic-Show


Dinnershow

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de langste dag met een diner met vrienden en met Rich Magic, een prachtige combinatie. Wij hebben allemaal enorm genoten van zijn show. De horloges verdwenen als sneeuw voor de zon en werden als beloning voor het meewerken aan een act weer terug gegeven. Verbazing alom. Letterlijk alle gasten hebben zijn kaartje meegenomen, ik denk dat Rich het nog heel druk gaat krijgen. Veel dank nogmaals.

sociaal werker

★★★★★
5 5 1
Drie keer de show van Rich Magic gezien met elke keer een ander publiek. Het was mooi op te zien hoe telkens weer het publiek verrast werd. Het was een heerlijke ontspannen middag en een show waar nog lang over nagepraat zal worden. Zeker een aanrader voor verschillende aangelegenheden.

In 1 woord geweldig

★★★★★
5 5 1
Rich heeft onze groep van 55 volwassenen en kinderen op een fantastische, deskundige en humoristische wijze gedurende 2 uur vermaakt. Het was een geweldigde en ontzettend leuke aanvulling op ons familiefeest. Een echte aanrader en als u denkt wat duur dan hebt u het mis. Hij is het geld dubbel en dwars waard. Wat een sympathieke en humorische entertainer. Ik kan namens iedereen hier op het feest zeggen dat wij ontzettend genoten hebben.