Goochelaar Epe

Op de Veluwe, bijvoorbeeld in Epe, Hoenderloo of Putten worden diverse feesten en evenementen georganiseerd. Ook zijn er regelmatig families of collega’s die hier een weekendje weg gaan. Denk er dan eens over om goochelaar Rich Magic te boeken.

Hij zal uw gasten van de ene verbazing in de andere laten vallen met zijn spectaculaire trucs en komische presentatie daarbij. Het is mogelijk om goochelaar Rich Magic Epe voor table magic te boeken, maar ook voor een centrale act.

In een centrale act treedt hij voor alle gasten tegelijkertijd op. U geniet allemaal samen van zijn show waarin kaarten zullen verdwijnen en weer tevoorschijn zullen komen, maar waarin ook andere bijzondere effecten vertoond worden.

Een andere mogelijkheid is het boeken van een workshop. Zo bent u samen actief bezig en leert u verschillende trucs. Er wordt ook een beroep gedaan op uw creativiteit. Deze kunt u kwijt in de presentatie die u bij de truc bedenkt.

Kijk ook eens op Facebook wat andere klanten van het optreden van goochelaar Rich Magic vonden. En boek hem gauw voor uw feest of evenement!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Magie op de beursvleur!

★★★★★
5 5 1
29 mei is een memorabele magische dag voor veel bezoekers aan de Hypovak 2018 in Houten. Rich Magic heeft met zijn illusies namens Faster Forward onze bezoekers en team Faster Forward verbaasd, geboeid, geëntertaind en meegenomen in zijn magische wereld. Dank je wel Richard!See you next time!

Mr

★★★★☆
4 5 1
Leuke show, je zit er bovenop. Maar de trucs zijn met het blote oog niet te volgen. Aan te raden.

Salentein Holding

★★★★★
5 5 1
Richard heeft bij ons een voorstelling van 3 kwartier gegeven op het Sinterklaasfeest in ons bedrijf. Hij betrekt de kinderen allemaal zo bij zijn show dat ze vanaf het begin tot het eind geboeid zijn. Complimenten!!