Goochelaar Epe

Op de Veluwe, bijvoorbeeld in Epe, Hoenderloo of Putten worden diverse feesten en evenementen georganiseerd. Ook zijn er regelmatig families of collega’s die hier een weekendje weg gaan. Denk er dan eens over om goochelaar Rich Magic te boeken.

Hij zal uw gasten van de ene verbazing in de andere laten vallen met zijn spectaculaire trucs en komische presentatie daarbij. Het is mogelijk om goochelaar Rich Magic Epe voor table magic te boeken, maar ook voor een centrale act.

In een centrale act treedt hij voor alle gasten tegelijkertijd op. U geniet allemaal samen van zijn show waarin kaarten zullen verdwijnen en weer tevoorschijn zullen komen, maar waarin ook andere bijzondere effecten vertoond worden.

Een andere mogelijkheid is het boeken van een workshop. Zo bent u samen actief bezig en leert u verschillende trucs. Er wordt ook een beroep gedaan op uw creativiteit. Deze kunt u kwijt in de presentatie die u bij de truc bedenkt.

Kijk ook eens op Facebook wat andere klanten van het optreden van goochelaar Rich Magic vonden. En boek hem gauw voor uw feest of evenement!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


directeur

★★★★★
5 5 1
Rich Magic heeft onze vaak wat saaie diploma-uitreiking een geweldige impuls gegeven met een fantastische goochelshow. Een zeer goede performance met aansluitend het leuke tafel-goochelen. Ik heb alleen maar goede reacties ontvangen. Dit succes vraagt om herhaling! Hoe zat dat ook weer met die munten?

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Richard, je was fantastisch! Wij hebben samen met onze gasten enorm genoten van je trucs. Van jong tot oud was onder de indruk van je kunsten! Echt super! Dus lezer, als u op zoek bent naar leuk, vlot entertainment op uw feestje van een leuke vent met magische handen... zoek niet verder, twijfel niet langer... met Rich Magic heeft u zeker weten topentertainment in huis gehaald!

Familieshow

★★★★★
5 5 1
We hebben ontzettend genoten can Richard op ons grote feest gisteren! Hij wist alle gasten (tussen 3 en 83 jaar) te boeien met zijn fantastische trucs. Alle gasten hebben zich uitstekend vermaakt. Voor de Engelse gasten schakelde hij moeiteloos over op Engels, en ook de kinderen waren erg onder de indruk. En ook het keukenpersoneel kreeg nog een kleine privéshow aan het einde. Een zeer geslaagde avond met een zeer professionele goochelaar ... ik zou Richard bij iedereen aanbevelen!