Goochelaar Epe

Op de Veluwe, bijvoorbeeld in Epe, Hoenderloo of Putten worden diverse feesten en evenementen georganiseerd. Ook zijn er regelmatig families of collega’s die hier een weekendje weg gaan. Denk er dan eens over om goochelaar Rich Magic te boeken.

Hij zal uw gasten van de ene verbazing in de andere laten vallen met zijn spectaculaire trucs en komische presentatie daarbij. Het is mogelijk om goochelaar Rich Magic Epe voor table magic te boeken, maar ook voor een centrale act.

In een centrale act treedt hij voor alle gasten tegelijkertijd op. U geniet allemaal samen van zijn show waarin kaarten zullen verdwijnen en weer tevoorschijn zullen komen, maar waarin ook andere bijzondere effecten vertoond worden.

Een andere mogelijkheid is het boeken van een workshop. Zo bent u samen actief bezig en leert u verschillende trucs. Er wordt ook een beroep gedaan op uw creativiteit. Deze kunt u kwijt in de presentatie die u bij de truc bedenkt.

Kijk ook eens op Facebook wat andere klanten van het optreden van goochelaar Rich Magic vonden. En boek hem gauw voor uw feest of evenement!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Brilliant

★★★★★
5 5 1
Entertainment op een hoog niveau. Echt een aanrader voor ieder feest. Wat hebben we geboft ! Dank je wel Rich !

Fantastische entertainer

★★★★★
5 5 1
Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Iedereen heeft genoten van zijn super optreden. Het is echt een aanrader!

Dinnershow

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de langste dag met een diner met vrienden en met Rich Magic, een prachtige combinatie. Wij hebben allemaal enorm genoten van zijn show. De horloges verdwenen als sneeuw voor de zon en werden als beloning voor het meewerken aan een act weer terug gegeven. Verbazing alom. Letterlijk alle gasten hebben zijn kaartje meegenomen, ik denk dat Rich het nog heel druk gaat krijgen. Veel dank nogmaals.