Goochelaar Etten-Leur

Geeft u binnenkort een feest in Etten-Leur? Organiseert u een evenement in (de omgeving van) Etten-Leur? Kijk dan gauw hieronder, want goochelaar Rich Magic biedt u heel bijzonder entertainment op uw feest of evenement in Etten-Leur.

Misschien geeft u uw feest in de Twee gebroeders of in de Troubadour. Maar ook als uw op uw bedrijf of bij u thuis een feest geeft, komt goochelaar Rich Magic Etten-Leur graag optreden. Zijn optredens bevatten een combinatie van humor, magie en presentatie.

Er wordt met kaarten, munten, touwen en andere alledaagse voorwerpen gegoocheld. Het gebeurt onder uw eigen ogen!

Als u zelf graag wilt leren goochelen, dan is het mogelijk om een workshop te boeken bij Rich Magic. Er is zowel een variant voor kinderen als voor volwassenen. In deze workshop leert u verschillende trucs waar u zelf een pakkende presentatie bij mag bedenken. Uiteraard begeleidt Rich Magic u hierbij.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor table magic, een centrale show, een familieshow of een kindershow. Met alle vier de shows heeft hij ruime ervaring. Afhankelijk van het feit of u iedereen tegelijk de magie wilt laten beleven of om de beurt, kiest u voor table magic of een centrale act. Neem nu contact met Rich Magic op!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Super tof

★★★★★
5 5 1
Tijdens onze compagnoncursus op Schiermonnikoog hebben wij met alle collega's een geweldige avond gehad door de tafelacts en podiumact van Rich Magic. Verbluffende goocheltrucs waar ook thuis aan de keukentafel veel over is gesproken. Kortom Super Tof

Mr

★★★★☆
4 5 1
Leuke show, je zit er bovenop. Maar de trucs zijn met het blote oog niet te volgen. Aan te raden.

Mr

★★★★★
5 5 1
Onlangs was Richard aanwezig bij een training van ons. Hij gaf in de avond een hele leuke show. Na een paar minuten was ik al erg onder de indruk. Zeker toen bleek dat hij mijn horloge en hotelsleutel had "gerold". Ik was echt geëntertaind! Als je wat leuks zoekt op een feestje , dan krijg je hier geen spijt van!