Goochelaar Etten-Leur

Geeft u binnenkort een feest in Etten-Leur? Organiseert u een evenement in (de omgeving van) Etten-Leur? Kijk dan gauw hieronder, want goochelaar Rich Magic biedt u heel bijzonder entertainment op uw feest of evenement in Etten-Leur.

Misschien geeft u uw feest in de Twee gebroeders of in de Troubadour. Maar ook als uw op uw bedrijf of bij u thuis een feest geeft, komt goochelaar Rich Magic Etten-Leur graag optreden. Zijn optredens bevatten een combinatie van humor, magie en presentatie.

Er wordt met kaarten, munten, touwen en andere alledaagse voorwerpen gegoocheld. Het gebeurt onder uw eigen ogen!

Als u zelf graag wilt leren goochelen, dan is het mogelijk om een workshop te boeken bij Rich Magic. Er is zowel een variant voor kinderen als voor volwassenen. In deze workshop leert u verschillende trucs waar u zelf een pakkende presentatie bij mag bedenken. Uiteraard begeleidt Rich Magic u hierbij.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor table magic, een centrale show, een familieshow of een kindershow. Met alle vier de shows heeft hij ruime ervaring. Afhankelijk van het feit of u iedereen tegelijk de magie wilt laten beleven of om de beurt, kiest u voor table magic of een centrale act. Neem nu contact met Rich Magic op!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Dinnershow

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de langste dag met een diner met vrienden en met Rich Magic, een prachtige combinatie. Wij hebben allemaal enorm genoten van zijn show. De horloges verdwenen als sneeuw voor de zon en werden als beloning voor het meewerken aan een act weer terug gegeven. Verbazing alom. Letterlijk alle gasten hebben zijn kaartje meegenomen, ik denk dat Rich het nog heel druk gaat krijgen. Veel dank nogmaals.

Personeelsdiner

★★★★★
5 5 1
Beste Richard, nogmaals bedankt voor de geweldige avond! Alleen maar enthousiaste reacties gekregen van alle collega's.

Bedrijfsfeest

★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt voor je super optreden afgelopen zaterdag! Het was heel leuk om al die verbaasde gezichten te zien die met verwondering vertelden wat er net was gebeurd, en dat terwijl ze er met hun neus bovenop stonden! Ze konden het niet geloven wat ze (niet) zagen.