Goochelaar Etten-Leur

Geeft u binnenkort een feest in Etten-Leur? Organiseert u een evenement in (de omgeving van) Etten-Leur? Kijk dan gauw hieronder, want goochelaar Rich Magic biedt u heel bijzonder entertainment op uw feest of evenement in Etten-Leur.

Misschien geeft u uw feest in de Twee gebroeders of in de Troubadour. Maar ook als uw op uw bedrijf of bij u thuis een feest geeft, komt goochelaar Rich Magic Etten-Leur graag optreden. Zijn optredens bevatten een combinatie van humor, magie en presentatie.

Er wordt met kaarten, munten, touwen en andere alledaagse voorwerpen gegoocheld. Het gebeurt onder uw eigen ogen!

Als u zelf graag wilt leren goochelen, dan is het mogelijk om een workshop te boeken bij Rich Magic. Er is zowel een variant voor kinderen als voor volwassenen. In deze workshop leert u verschillende trucs waar u zelf een pakkende presentatie bij mag bedenken. Uiteraard begeleidt Rich Magic u hierbij.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor table magic, een centrale show, een familieshow of een kindershow. Met alle vier de shows heeft hij ruime ervaring. Afhankelijk van het feit of u iedereen tegelijk de magie wilt laten beleven of om de beurt, kiest u voor table magic of een centrale act. Neem nu contact met Rich Magic op!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


reunie BOR

★★★★★
5 5 1
Bedankt je hebt voor leuke "reuring" gezorgd. je wist de aandacht goed vast te houden met vingervlugge kunsten. we houden je gegevens in de pocket! dus niet zakkenrollen

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Je optreden was fantastisch, iedereen was verbaasd en vond het geweldig. De kinderen hebben genoten van je workshop en hebben het trucje aan iedereen laten zien! Een echte toevoeging op de gehele dag! We hebben genoten! Bedankt!

Het publiek zien genieten!

★★★★★
5 5 1
Inmiddels heb ik Richard een aantal keer in actie gezien. De trucs krijg ik tijdens het fotograferen vaak niet helemaal goed mee, maar de interactie met het publiek valt me juist extra op. En wat een enthousiasme is er te zien bij de toeschouwers, de verbazing over de trucs en enorm veel gelach!