Goochelaar Flevoland

In de provincie Flevoland worden diverse feesten gegeven en evenementen georganiseerd. Naast lekker eten, drinken en muziek, is goochelen een bijzondere toevoeging op uw feest of evenement.

Goochelaar Rich Magic treedt jaarlijks meer dan 100 keer op op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Er zitten diverse zakelijke evenementen bij, maar ook privéfeesten, zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea.

Zakelijk wordt Rich Magic Flevoland vaak geboekt voor bedrijfsborrels, kerstborrels, openingen, intermezzo’s en beurzen. Op een beurs kan hij ervoor zorgen dat er veel extra bezoekers naar uw stand toekomen.

Ook voor kinderen treedt goochelaar Rich Magic regelmatig op. Zijn kindershow is een bekend show van hem met een mix van comedy en magie. De show is heel interactief en bij verschillende acts mag een kind meehelpen. Het is ook mogelijk om voor kinderen een workshop te boeken.

Voor volwassenen zijn ook diverse mogelijkheden. Table magic is een veel geboekte show van Rich Magic. Bij table magic loopt hij langs de tafels en laat iedereen enkele trucs zien. Dit zijn bijvoorbeeld trucs met munten, kaarten en elastiekjes.

Het is ook mogelijk om een centrale act te boeken. Tijdens deze act kijkt iedereen tegelijkertijd naar de show van Rich Magic en worden er grotere effecten vertoond.

Voor meer informatie neem gauw contact op met Rich Magic!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Chief fun officer

★★★★★
5 5 1
Rich Magic heeft mij en al mijn collega's werkelijk versteld doen staan van zijn kunsten tijdens ons eindejaarsfeest. Niet alleen was het zeer verassend, ook zijn veelzijdigheid is spectaculair te noemen. Heel erg bedankt!

School

★★★★★
5 5 1
Het was geweldig. Alle kinderen vonden het leuk en waren geboeid. Zelfs de meesters en de juffen. Het overtrof al onze verwachtingen. Ook een fijne en snelle communicatie over alle regelingen. Echt top. Heel erg bedankt

Kindershow

★★★★★
5 5 1
Zondag 1 december heeft Richard bij ons op Sociëteit De Vereeniging opgetreden. Hij heeft voorafgaand aan het Sint Niciolaasfeest een groep van 40 kinderen beziggehouden. Dit deed hij op zeer creatieve wijze waarbij vooral de interactie met de kinderen zeer goed was.Hij wist ze gedurende 45 minuten volledig te boeien en amuseren.Dus wij waren zeer tevreden over zijn optreden. Aad Meuldijk (voorzitter Anonymus)