Goochelaar Flevoland

In de provincie Flevoland worden diverse feesten gegeven en evenementen georganiseerd. Naast lekker eten, drinken en muziek, is goochelen een bijzondere toevoeging op uw feest of evenement.

Goochelaar Rich Magic treedt jaarlijks meer dan 100 keer op op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Er zitten diverse zakelijke evenementen bij, maar ook privéfeesten, zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea.

Zakelijk wordt Rich Magic Flevoland vaak geboekt voor bedrijfsborrels, kerstborrels, openingen, intermezzo’s en beurzen. Op een beurs kan hij ervoor zorgen dat er veel extra bezoekers naar uw stand toekomen.

Ook voor kinderen treedt goochelaar Rich Magic regelmatig op. Zijn kindershow is een bekend show van hem met een mix van comedy en magie. De show is heel interactief en bij verschillende acts mag een kind meehelpen. Het is ook mogelijk om voor kinderen een workshop te boeken.

Voor volwassenen zijn ook diverse mogelijkheden. Table magic is een veel geboekte show van Rich Magic. Bij table magic loopt hij langs de tafels en laat iedereen enkele trucs zien. Dit zijn bijvoorbeeld trucs met munten, kaarten en elastiekjes.

Het is ook mogelijk om een centrale act te boeken. Tijdens deze act kijkt iedereen tegelijkertijd naar de show van Rich Magic en worden er grotere effecten vertoond.

Voor meer informatie neem gauw contact op met Rich Magic!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Review

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader voor elke gelegenheid, gasten worden geboeid door de vele trucks. Iedereen wordt erbij betrokken.

Magic ten top !

★★★★★
5 5 1
Rich Magic doet zijn naam eer aan. Een rich avond vol magic ! Magic ten top !! Wat hebben we genoten !!

Onvergetelijk!

★★★★★
5 5 1
Met je neus er bovenop en nog niet zien,laat staan begrijpen, wat er gebeurt. Bizar knap en adembenemend. Hoe krijg je veertien jonge mannen bij een diner stil van verbazing; met Rich Magic dus. Dit was veel meer dan een een onvergetelijke avond!!! Dank je wel Rich Magic!!!