Goochelaar Flevoland

In de provincie Flevoland worden diverse feesten gegeven en evenementen georganiseerd. Naast lekker eten, drinken en muziek, is goochelen een bijzondere toevoeging op uw feest of evenement.

Goochelaar Rich Magic treedt jaarlijks meer dan 100 keer op op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Er zitten diverse zakelijke evenementen bij, maar ook privéfeesten, zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea.

Zakelijk wordt Rich Magic Flevoland vaak geboekt voor bedrijfsborrels, kerstborrels, openingen, intermezzo’s en beurzen. Op een beurs kan hij ervoor zorgen dat er veel extra bezoekers naar uw stand toekomen.

Ook voor kinderen treedt goochelaar Rich Magic regelmatig op. Zijn kindershow is een bekend show van hem met een mix van comedy en magie. De show is heel interactief en bij verschillende acts mag een kind meehelpen. Het is ook mogelijk om voor kinderen een workshop te boeken.

Voor volwassenen zijn ook diverse mogelijkheden. Table magic is een veel geboekte show van Rich Magic. Bij table magic loopt hij langs de tafels en laat iedereen enkele trucs zien. Dit zijn bijvoorbeeld trucs met munten, kaarten en elastiekjes.

Het is ook mogelijk om een centrale act te boeken. Tijdens deze act kijkt iedereen tegelijkertijd naar de show van Rich Magic en worden er grotere effecten vertoond.

Voor meer informatie neem gauw contact op met Rich Magic!

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


BKG Zomerborrel

★★★★★
5 5 1
Tijdens de zomerborrel van het BKG (ondernemersvereniging Gemert-Bakel) heeft Richard onze avond compleet gemaakt met een wervelende show. Echt een mooie aanvulling op een hele leuke zomerborrel. Dank Rich Magic!

Wauw!

★★★★★
5 5 1
Rich Magic kwam op mijn verjaardagsfeest tafelgoochelen. Al mijn gasten en ikzelf hebben genoten van de trucs en het entertainment. Richard, wat ben je goed! Enorm bedankt voor deze memorabele show op m'n feestje

Dinnershow

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de langste dag met een diner met vrienden en met Rich Magic, een prachtige combinatie. Wij hebben allemaal enorm genoten van zijn show. De horloges verdwenen als sneeuw voor de zon en werden als beloning voor het meewerken aan een act weer terug gegeven. Verbazing alom. Letterlijk alle gasten hebben zijn kaartje meegenomen, ik denk dat Rich het nog heel druk gaat krijgen. Veel dank nogmaals.