Goochelaar Gilze

Bedrijfsfeest of borrel in het Van der Valk Hotel Gilze? Denk dan eens aan deze prijswinnend goochelaar!

Deze Brabantse goochelaar heeft tal van mogelijkheden om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Wist u dat een workshop goochelen dè ideale vorm van teambuilding is? Medewerkers worden in groepen verdeeld en gaan aan de slag met een uitgelegde truc. Het doel hierbij is om doormiddel van een gezamenlijk verzonnen presentatie de andere collega’s in te pakken met een onvergetelijke truc!

Even ontspannen voor een creatieve brainstorm sessie?

Boek Rich Magic vooraf aan een brainstorm sessie en de meest magische ideeën ontstaan na afloop van een show die compleet out of the box is! Uiteraard is ook de borrel achteraf in goede handen bij deze goochelaar. Hij kan zich namelijk super snel tussen alle tafels door manoeuvreren.

Let op! De aanwezigheid van Rich Magic gaat gepaard met zeer veel geklap gejuich en gejoel! Wees gewaarschuwd, en klap lekker mee met Rich Magic!


Facilitymanager

★★★★★
5 5 1
Hi Rick, je optreden gisteren in de Vondelkerk was subliem. Volop positieve reacties. Top!. Nogmaals hartelijk dank! Eva Laus

1 woord: GEWELDIG!!

★★★★★
5 5 1
Gisteravond heb ik een optreden mee mogen maken van Rich Magic. Ik ben er nog ondersteboven van, je staat er 10 cm van af en je ziet helemaal niets, maar de mooiste truuks komen voorbij. Mensen, dit is echt fantastisch!!

office manager

★★★★★
5 5 1
Richard, bedankt voor je aanwezigheid op het openingsfeest van onze nieuwe bedrijfslocatie! Je hebt onze gasten versteld doen staan met je trucs. Iedereen was onder de indruk! In één woord, geweldig!