Goochelaar Gilze

Bedrijfsfeest of borrel in het Van der Valk Hotel Gilze? Denk dan eens aan deze prijswinnend goochelaar!

Deze Brabantse goochelaar heeft tal van mogelijkheden om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Wist u dat een workshop goochelen dè ideale vorm van teambuilding is? Medewerkers worden in groepen verdeeld en gaan aan de slag met een uitgelegde truc. Het doel hierbij is om doormiddel van een gezamenlijk verzonnen presentatie de andere collega’s in te pakken met een onvergetelijke truc!

Even ontspannen voor een creatieve brainstorm sessie?

Boek Rich Magic vooraf aan een brainstorm sessie en de meest magische ideeën ontstaan na afloop van een show die compleet out of the box is! Uiteraard is ook de borrel achteraf in goede handen bij deze goochelaar. Hij kan zich namelijk super snel tussen alle tafels door manoeuvreren.

Let op! De aanwezigheid van Rich Magic gaat gepaard met zeer veel geklap gejuich en gejoel! Wees gewaarschuwd, en klap lekker mee met Rich Magic!

Trailer Mind-Magic-Show


De Messi van de table-magic

★★★★★
5 5 1
Bij de opening van ons pand tien jaar geleden was Rich Magic van de partij en we hebben toen zoveel leuke reacties ontvangen dat we hem ook weer gevraagd hebben bij het feest tgv ons tienjarig bestaan. Wederom hebben wij, maar nog belangrijker vooral onze gasten , genoten van zijn kunsten. Je staat er met je neus bovenop maar hebt geen idee hoe hij het flikt...... Rich Magic, de Messi van de table-Magic.

Chief

★★★★★
5 5 1
Rich... thank you so much for last night... you've been the talk of the town this morning... pretty bad ass stuff you are doin'... you're the man!

Herrie op de bosbaan

★★★★★
5 5 1
We keken er naar, maar we begrepen er niets van! Maar wat was het leuk! Mooie toevoeging aan ons televisie programma herrie op de bosbaan, te zien vanaf 7 september 2016 rtl4 .dank rich, je was geweldig! Groet frederique