Goochelaar Gilze

Bedrijfsfeest of borrel in het Van der Valk Hotel Gilze? Denk dan eens aan deze prijswinnend goochelaar!

Deze Brabantse goochelaar heeft tal van mogelijkheden om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Wist u dat een workshop goochelen dè ideale vorm van teambuilding is? Medewerkers worden in groepen verdeeld en gaan aan de slag met een uitgelegde truc. Het doel hierbij is om doormiddel van een gezamenlijk verzonnen presentatie de andere collega’s in te pakken met een onvergetelijke truc!

Even ontspannen voor een creatieve brainstorm sessie?

Boek Rich Magic vooraf aan een brainstorm sessie en de meest magische ideeën ontstaan na afloop van een show die compleet out of the box is! Uiteraard is ook de borrel achteraf in goede handen bij deze goochelaar. Hij kan zich namelijk super snel tussen alle tafels door manoeuvreren.

Let op! De aanwezigheid van Rich Magic gaat gepaard met zeer veel geklap gejuich en gejoel! Wees gewaarschuwd, en klap lekker mee met Rich Magic!

Trailer Mind-Magic-Show


Project coordinator

★★★★★
5 5 1
Denk je dat de wereld geen geheimen te bieden heeft voor een stel wetenschappers? Mis! Daar brengt Richard even verandering in. Wat was het mooi om onze collega's verbluft te zien kijken naar Richard's meesterlijke magie. En zo werd onze simpele nieuwjaarsborrel maar toch een uitzonderlijke bijeenkomen. Thanks Richard!

Eindejaarsbijeenkomst

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Rich Magic laten optreden tijdens onze eindejaarsbijeenkomst (32 personen) in Dordrecht. Iedereen heeft genoten, het was een geweldig optreden waar nog lang over nagepraat zal worden. Ontzettend bedankt!

Mooie show

★★★★☆
4 5 1
Goochelaar Richmagic was een gezellige en leuke aanvulling op ons feest. Bedankt voor je optreden!