Goochelaar Gilze

Bedrijfsfeest of borrel in het Van der Valk Hotel Gilze? Denk dan eens aan deze prijswinnend goochelaar!

Deze Brabantse goochelaar heeft tal van mogelijkheden om uw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken.

Wist u dat een workshop goochelen dè ideale vorm van teambuilding is? Medewerkers worden in groepen verdeeld en gaan aan de slag met een uitgelegde truc. Het doel hierbij is om doormiddel van een gezamenlijk verzonnen presentatie de andere collega’s in te pakken met een onvergetelijke truc!

Even ontspannen voor een creatieve brainstorm sessie?

Boek Rich Magic vooraf aan een brainstorm sessie en de meest magische ideeën ontstaan na afloop van een show die compleet out of the box is! Uiteraard is ook de borrel achteraf in goede handen bij deze goochelaar. Hij kan zich namelijk super snel tussen alle tafels door manoeuvreren.

Let op! De aanwezigheid van Rich Magic gaat gepaard met zeer veel geklap gejuich en gejoel! Wees gewaarschuwd, en klap lekker mee met Rich Magic!

Trailer Mind-Magic-Show


De heer

★★★★★
5 5 1
Toptrucs. Als Hans Kazan, Hans Klok, Uri Geller een kind zouden hebben gehad dan zou dit Magic Rich zijn! Topavond gehad hierdoor.

Het publiek zien genieten!

★★★★★
5 5 1
Inmiddels heb ik Richard een aantal keer in actie gezien. De trucs krijg ik tijdens het fotograferen vaak niet helemaal goed mee, maar de interactie met het publiek valt me juist extra op. En wat een enthousiasme is er te zien bij de toeschouwers, de verbazing over de trucs en enorm veel gelach!

Amazing!!!

★★★★★
5 5 1
Niet te beschrijven hoe geweldig het was. Dit moet je zien en meemaken. Je raakt niet uitgekeken. Richard wat heb je er een leuke geslaagde avond van gemaakt. Dank je wel en het wordt moeilijk om deze ervaring te overtreffen op de volgende BBQ met onze collega's!