Goochelaar Goes

Als u een topshow wilt boeken voor uw feest in Goes, dan bent u hier aan het juiste adres. Goochelaar Rich Magic heeft diverse mogelijkheden. Van podiumacts voor kleine en grote zalen, tot tafelgoochelen van heel dichtbij,….alles is mogelijk.

Zo heeft Rich Magic in het verleden als eens in Partycentrum Vierlinden opgetreden. Hij was hier gevraagd om een combinatie van een podiumshow en tafelgoochelen te presenteren. Dit was tijdens een 25-jarig huwelijksfeest.

De podiumact van deze goochelaar is aan uw wensen aan te passen en zit net als zijn acts aan tafel vol met bizarre en onverklaarbare acts, comedy en een hoge entertainmentwaarde.

Goochelaar Rich Magic heeft ervaring bij privéfeesten, zakelijke bijeenkomsten, congressen en beurzen. Als hij als beursgoochelaar geboekt wordt, staat maatwerk centraal. Het logo of de slogan van het bedrijf worden op een magische manier in de acts verwerkt.

Kortom: mogelijkheden genoeg! Boek hem nu!

Trailer Mind-Magic-Show


sociaal werker

★★★★★
5 5 1
Drie keer de show van Rich Magic gezien met elke keer een ander publiek. Het was mooi op te zien hoe telkens weer het publiek verrast werd. Het was een heerlijke ontspannen middag en een show waar nog lang over nagepraat zal worden. Zeker een aanrader voor verschillende aangelegenheden.

Kerstdiner

★★★★★
5 5 1
Beste Rich, wat was je super! Ons bedrijfs kerstdiner is een stukje specialer gemaakt door al je geweldige trucs. Iedereen heeft zich heel erg vermaakt en allen waren verbluft over je kunsten! Niemand wordt ook vergeten, je betrekt iedereen bij je acts. Helemaal leuk en we houden je zeker in gedachten bij een volgend feestje! Bedankt!

Fantastische entertainer

★★★★★
5 5 1
Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Iedereen heeft genoten van zijn super optreden. Het is echt een aanrader!