Goochelaar Goes

Als u een topshow wilt boeken voor uw feest in Goes, dan bent u hier aan het juiste adres. Goochelaar Rich Magic heeft diverse mogelijkheden. Van podiumacts voor kleine en grote zalen, tot tafelgoochelen van heel dichtbij,….alles is mogelijk.

Zo heeft Rich Magic in het verleden als eens in Partycentrum Vierlinden opgetreden. Hij was hier gevraagd om een combinatie van een podiumshow en tafelgoochelen te presenteren. Dit was tijdens een 25-jarig huwelijksfeest.

De podiumact van deze goochelaar is aan uw wensen aan te passen en zit net als zijn acts aan tafel vol met bizarre en onverklaarbare acts, comedy en een hoge entertainmentwaarde.

Goochelaar Rich Magic heeft ervaring bij privéfeesten, zakelijke bijeenkomsten, congressen en beurzen. Als hij als beursgoochelaar geboekt wordt, staat maatwerk centraal. Het logo of de slogan van het bedrijf worden op een magische manier in de acts verwerkt.

Kortom: mogelijkheden genoeg! Boek hem nu!

Trailer Mind-Magic-Show


Zomerfeest

★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor het entertainen van onze Duitse en Nederlandse collega's. Iedereen was onder de indruk en verwonderd. Tot een volgende keer!

Mr

★★★★☆
4 5 1
Leuke show, je zit er bovenop. Maar de trucs zijn met het blote oog niet te volgen. Aan te raden.

Feestje 70e verjaardag

★★★★★
5 5 1
Je hebt op ons feest ter ere van mijn 70e verjaardag iedereen van groot tot klein verrast met je werkelijk uitstekende optreden. Iedereen praat nog over jouw goochelkunsten. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb de fotograaf toestemming gegeven om jou rechtstreeks wat foto's toe te sturen.Veel succes verder.