Goochelaar Goes

Als u een topshow wilt boeken voor uw feest in Goes, dan bent u hier aan het juiste adres. Goochelaar Rich Magic heeft diverse mogelijkheden. Van podiumacts voor kleine en grote zalen, tot tafelgoochelen van heel dichtbij,….alles is mogelijk.

Zo heeft Rich Magic in het verleden als eens in Partycentrum Vierlinden opgetreden. Hij was hier gevraagd om een combinatie van een podiumshow en tafelgoochelen te presenteren. Dit was tijdens een 25-jarig huwelijksfeest.

De podiumact van deze goochelaar is aan uw wensen aan te passen en zit net als zijn acts aan tafel vol met bizarre en onverklaarbare acts, comedy en een hoge entertainmentwaarde.

Goochelaar Rich Magic heeft ervaring bij privéfeesten, zakelijke bijeenkomsten, congressen en beurzen. Als hij als beursgoochelaar geboekt wordt, staat maatwerk centraal. Het logo of de slogan van het bedrijf worden op een magische manier in de acts verwerkt.

Kortom: mogelijkheden genoeg! Boek hem nu!

Trailer Mind-Magic-Show


Opening nieuw pand

★★★★★
5 5 1
Top entertainment tijdens onze opening!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
We habben Rich Magich ingehuurd voor ons personeelsfeest ( 30 personen) ; omdat we zowel veel jeugd hebben, maar een oudere generatie , was het best spannend of dat Rich Magic iedereens aandacht zou kunnen houden. Nou , hij heeft voortdurend iedereens aandacht gehad. Geweldig leuke show met goede interactie naar het publiek met een leuke workshop daarna. Prima avond gehad met Rich Magic . Complimenten !

Bedrijfsfeest

★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt voor je super optreden afgelopen zaterdag! Het was heel leuk om al die verbaasde gezichten te zien die met verwondering vertelden wat er net was gebeurd, en dat terwijl ze er met hun neus bovenop stonden! Ze konden het niet geloven wat ze (niet) zagen.