Goochelaar Gorinchem

Voor uw evenement in Gorinchem bent u op zoek naar een professionele goochelaar? Dan bent u bij goochelaar Rich Magic aan het juiste adres.

Rich Magic heeft al jarenlang ervaring met goochelen en treedt veel op voor volwassenen, kinderen en groepen met daarin zowel kinderen als volwassenen. Speciaal voor deze groepen heeft hij een familieshow ontworpen, waarmee hij jong en oud weet te boeien.

Het is ook mogelijk om een workshop te boeken bij goochelaar Rich Magic. In deze workshop leert u zowel trucs waarmee u de mensen om u heen kunt verbazen, als het presenteren daarvan.

Goochelaar Rich Magic heeft veel prijzen gewonnen, zowel voor table magic als voor zijn podium show. In al zijn shows combineert hij humor en een vlotte presentatie met verbazingwekkende trucs.

U haalt met Rich Magic gegarandeerd een goochelaar van de hoogste kwaliteit in huis!

Uw gasten genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest of evenement.

Dit wilt u gezien hebben!

Neem nu contact op

Ik zie u graag in Gorinchem!

Trailer Mind-Magic-Show


Ongelooflijk

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige artiest is dit. Nu, 2 dagen later, zijn we nog aan het nadenken hoe recht voor onze ogen het ongelooflijke gebeurt.

In 1 woord geweldig

★★★★★
5 5 1
Rich heeft onze groep van 55 volwassenen en kinderen op een fantastische, deskundige en humoristische wijze gedurende 2 uur vermaakt. Het was een geweldigde en ontzettend leuke aanvulling op ons familiefeest. Een echte aanrader en als u denkt wat duur dan hebt u het mis. Hij is het geld dubbel en dwars waard. Wat een sympathieke en humorische entertainer. Ik kan namens iedereen hier op het feest zeggen dat wij ontzettend genoten hebben.

Fantastische entertainer

★★★★★
5 5 1
Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Iedereen heeft genoten van zijn super optreden. Het is echt een aanrader!