Goochelaar Gorinchem

Voor uw evenement in Gorinchem bent u op zoek naar een professionele goochelaar? Dan bent u bij goochelaar Rich Magic aan het juiste adres.

Rich Magic heeft al jarenlang ervaring met goochelen en treedt veel op voor volwassenen, kinderen en groepen met daarin zowel kinderen als volwassenen. Speciaal voor deze groepen heeft hij een familieshow ontworpen, waarmee hij jong en oud weet te boeien.

Het is ook mogelijk om een workshop te boeken bij goochelaar Rich Magic. In deze workshop leert u zowel trucs waarmee u de mensen om u heen kunt verbazen, als het presenteren daarvan.

Goochelaar Rich Magic heeft veel prijzen gewonnen, zowel voor table magic als voor zijn podium show. In al zijn shows combineert hij humor en een vlotte presentatie met verbazingwekkende trucs.

U haalt met Rich Magic gegarandeerd een goochelaar van de hoogste kwaliteit in huis!

Uw gasten genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest of evenement.

Dit wilt u gezien hebben!

Neem nu contact op

Ik zie u graag in Gorinchem!

Trailer Mind-Magic-Show


Friends & Family day

★★★★★
5 5 1
Richard ontzettend bedankt voor je super optreden op onze Friends & Family day afgelopen zaterdag! Jong en oud waren onder de indruk, je hebt de mensen versteld doen staan! Een echte aanrader! FIQAS Software B.V. - Mirjam

If you want magic, Go Rich Magic!

★★★★★
5 5 1
Richard, heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de marketing stunt van Go Lemon rondom de nieuwste iPhone release op het Leidseplein. Bekijk de aftermovie op het Go Lemon kanaal op YouTube! Tot een volgende keer Richard!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een hele leuke middag met een workshop en entertainment tijdens de borrel met Richard. Richard bedankt voor de samenwerking en wie weet tot een volgende keer! Bedankt!