Goochelaar Gorinchem

Voor uw evenement in Gorinchem bent u op zoek naar een professionele goochelaar? Dan bent u bij goochelaar Rich Magic aan het juiste adres.

Rich Magic heeft al jarenlang ervaring met goochelen en treedt veel op voor volwassenen, kinderen en groepen met daarin zowel kinderen als volwassenen. Speciaal voor deze groepen heeft hij een familieshow ontworpen, waarmee hij jong en oud weet te boeien.

Het is ook mogelijk om een workshop te boeken bij goochelaar Rich Magic. In deze workshop leert u zowel trucs waarmee u de mensen om u heen kunt verbazen, als het presenteren daarvan.

Goochelaar Rich Magic heeft veel prijzen gewonnen, zowel voor table magic als voor zijn podium show. In al zijn shows combineert hij humor en een vlotte presentatie met verbazingwekkende trucs.

U haalt met Rich Magic gegarandeerd een goochelaar van de hoogste kwaliteit in huis!

Uw gasten genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest of evenement.

Dit wilt u gezien hebben!

Neem nu contact op

Ik zie u graag in Gorinchem!

Trailer Mind-Magic-Show


Bestuurslid Sichting ES

★★★★★
5 5 1
Wat een sprankelend en entertainend optreden heb jij gisteren gegeven tijdens de Club van Duizend bijeenkomst van Stichting ES!! Tussen alle culinaire gerechten door bracht jij leuke en verrassende (mind) trucs aan tafel of tussen de borrelende VIP-gasten. Opvallend hoe makkelijk jij met iedereen communiceert en ze laat verwonderen. Echt een TOP act & een heel prettig persoon om mee samen te werken!

Hi rich

★★★★★
5 5 1
Dat was een leuk optreden vorige week zeg! We hebben er allemaal erg van genoten. Die truc met die kaart was fenomenaal!!

Fantastic!

★★★★★
5 5 1
Thanks a lot for fantastic time! We really enjoyed this entertament. The most we liked that Richard communicated with all groups and tried to give his attention for everybody. Hope to see you soon on my son birthday! Greetings!