Goochelaar Halfweg

Rich Magic komt graag naar de mooie provincie Noord-Holland om voor u in Halfweg een spetterend optreden te presenteren.

Zijn acts zijn multi-inzetbaar en altijd een absoluut succes van een hoog niveau. Als u bijvoorbeeld binnenkort een uitje wilt plannen met uw afdeling, is het een aanrader om de Magic Workshop te boeken. Tijdens de workshop laat goochelaar Rich Magic alle gasten een kijkje achter de schermen zien van een goochelaar. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk niet alleen om de truc. Er zullen unieke, komische en originele presentaties bedacht worden. Dit soort voor hele komische situaties.

Heeft u binnenkort een feest en wilt alleen genieten van zijn magic? Boek hem dan als tafelgoochelaar. Uw gasten hebben gegerandeerd de tijd van hun leven en zullen zich meerdere malen afvragen, hoe deze goochelaar het allemaal voor elkaar krijgt.

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de website. Ik ontmoet u graag op uw feest in Halfweg.

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Amazing!!!

★★★★★
5 5 1
Niet te beschrijven hoe geweldig het was. Dit moet je zien en meemaken. Je raakt niet uitgekeken. Richard wat heb je er een leuke geslaagde avond van gemaakt. Dank je wel en het wordt moeilijk om deze ervaring te overtreffen op de volgende BBQ met onze collega's!

Techniek Toernooi 2018

★★★★☆
4 5 1
Op 7 juni 2018 was Rich Magic bij ons op het Tecniek Toernooi om in een korte show voor zo'n 600 kinderen de nieuwe naam van dit evenement te onthullen. Hij gaf in een korte tijd een leuke show (ik snap nog steeds niet hoe het allemaal kan :-)) waarbij hij de kinderen betrok door het interactief te maken. Aan de 'gillende' kinderen te horen hebben zij zeker genoten en is de nieuwe naam op ludieke wijze onthult.

verjaardagsfeest 70 jaar

★★★★★
5 5 1
Het was echt superleuk. Het optreden was een verrassing, was niet aangekondigd. De reakties waren echt dolenthousiast. Het was daardoor een feest waarvan iedereen zich later vooral door het optreden van Rich het zich nog goed zal herinneren. Een aanrader!