Goochelaar Halfweg

Rich Magic komt graag naar de mooie provincie Noord-Holland om voor u in Halfweg een spetterend optreden te presenteren.

Zijn acts zijn multi-inzetbaar en altijd een absoluut succes van een hoog niveau. Als u bijvoorbeeld binnenkort een uitje wilt plannen met uw afdeling, is het een aanrader om de Magic Workshop te boeken. Tijdens de workshop laat goochelaar Rich Magic alle gasten een kijkje achter de schermen zien van een goochelaar. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk niet alleen om de truc. Er zullen unieke, komische en originele presentaties bedacht worden. Dit soort voor hele komische situaties.

Heeft u binnenkort een feest en wilt alleen genieten van zijn magic? Boek hem dan als tafelgoochelaar. Uw gasten hebben gegerandeerd de tijd van hun leven en zullen zich meerdere malen afvragen, hoe deze goochelaar het allemaal voor elkaar krijgt.

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de website. Ik ontmoet u graag op uw feest in Halfweg.

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Opendag AQC

★★★★★
5 5 1
Rich Magic heeft onze opendag ontzettend leuk aangevuld en een extra dimensie gegeven. Iedereen was ontzettend onder de indruk van zijn aanwezigheid. Mag ik je nogmaals bedanken Richard voor je hulp om deze dag te doen slagen. Namens gehele AQC team

Vector 10 jubileum Den Helder Sail 2017

★★★★★
5 5 1
Wat al een geweldig jubileum feest was werd nog is extra top door Rich Magic. Als mystery guest kwam hij op de boot en maakte het jubileum feest compleet met zijn gave!!!! Wij danken je voor je optreden. Evenementen Team 2 progress

Mooie show

★★★★☆
4 5 1
Goochelaar Richmagic was een gezellige en leuke aanvulling op ons feest. Bedankt voor je optreden!