Goochelaar Halfweg

Rich Magic komt graag naar de mooie provincie Noord-Holland om voor u in Halfweg een spetterend optreden te presenteren.

Zijn acts zijn multi-inzetbaar en altijd een absoluut succes van een hoog niveau. Als u bijvoorbeeld binnenkort een uitje wilt plannen met uw afdeling, is het een aanrader om de Magic Workshop te boeken. Tijdens de workshop laat goochelaar Rich Magic alle gasten een kijkje achter de schermen zien van een goochelaar. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk niet alleen om de truc. Er zullen unieke, komische en originele presentaties bedacht worden. Dit soort voor hele komische situaties.

Heeft u binnenkort een feest en wilt alleen genieten van zijn magic? Boek hem dan als tafelgoochelaar. Uw gasten hebben gegerandeerd de tijd van hun leven en zullen zich meerdere malen afvragen, hoe deze goochelaar het allemaal voor elkaar krijgt.

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de website. Ik ontmoet u graag op uw feest in Halfweg.

Neem nu contact op

Trailer Mind-Magic-Show


Flevopenningen Ondernemersgala 2017

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige show heb je bij ons neergezet. En heel spectaculair hoe de winnaars bekend zijn gemaakt. Ook de table-act zijn zeer gewaardeerd. Graag tot ziens, Paula van der Woude Projectmanager Flevopenningen

Een show op maat!

★★★★★
5 5 1
Richard heeft voor ons maatwerk geleverd, waarmee we op een andere en effectieve wijze een krachtige boodschap konden overbrengen aan onze doelgroep. We zijn erg tevreden met zijn professionaliteit en creativiteit. Ik boek Rich Magic zo weer!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
wat een super leuke show heb je gegeven bij ons op het personeelsfeest, zeker een aanrader om hem te boeken bedankt en tot de volgende keer