Goochelaar Hellevoetsluis

Een leuk en gezellig dorp om een mooi feest te geven. Goochelaar Rich Magic treedt al meer dan 12 jaar op in heel Nederland en België en komt graag voor u naar Hellevoetsluis.

Er zijn veel goochelaars in Nederland, maar Rich Magic heeft net dat extraatje, waardoor het gegarandeerd een succes wordt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er gedaan moet worden om de juiste snaar bij uw gasten te raken.

Uw gasten zullen getuigen zijn van acts, zoals zij ze nog nooit hebben gezien. Goochelaar Rich Magic heeft niet voor niets vele prijzen mogen ontvangen voor zijn professionele en onnavolgbare acts.

Een mooie locatie in Hellevoetsluis is het Brandweer Museum. Hier heeft Rich Magic al een keer zijn kunsten mogen vertonen, toen hij tijdens een bedrijfsfeest geboekt was als tafelgoochelaar. Kortom: op elk feest is hij een groot succes!

Trailer Mind-Magic-Show


Bruiloft 28-8-2015

★★★★★
5 5 1
Hoi Richard, je hebt een fantastische show gegeven tussen de gangen van ons diner. De gasten spreken er nog steeds vol lof over en wij hebben ook enorm genoten!

Opening nieuw pand

★★★★★
5 5 1
Top entertainment tijdens onze opening!

Dinnershow

★★★★★
5 5 1
Wij vierden de langste dag met een diner met vrienden en met Rich Magic, een prachtige combinatie. Wij hebben allemaal enorm genoten van zijn show. De horloges verdwenen als sneeuw voor de zon en werden als beloning voor het meewerken aan een act weer terug gegeven. Verbazing alom. Letterlijk alle gasten hebben zijn kaartje meegenomen, ik denk dat Rich het nog heel druk gaat krijgen. Veel dank nogmaals.