Goochelaar Hellevoetsluis

Een leuk en gezellig dorp om een mooi feest te geven. Goochelaar Rich Magic treedt al meer dan 12 jaar op in heel Nederland en België en komt graag voor u naar Hellevoetsluis.

Er zijn veel goochelaars in Nederland, maar Rich Magic heeft net dat extraatje, waardoor het gegarandeerd een succes wordt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er gedaan moet worden om de juiste snaar bij uw gasten te raken.

Uw gasten zullen getuigen zijn van acts, zoals zij ze nog nooit hebben gezien. Goochelaar Rich Magic heeft niet voor niets vele prijzen mogen ontvangen voor zijn professionele en onnavolgbare acts.

Een mooie locatie in Hellevoetsluis is het Brandweer Museum. Hier heeft Rich Magic al een keer zijn kunsten mogen vertonen, toen hij tijdens een bedrijfsfeest geboekt was als tafelgoochelaar. Kortom: op elk feest is hij een groot succes!

Trailer Mind-Magic-Show


Hoe flikt die dat?

★★★★★
5 5 1
Rich Magic, heeft aan ons 70e verjaardagfeest een MAGIC TOUCH gegeven, waar nog lang over na gepraat werd!

algemeen directeur

★★★★★
5 5 1
Richard heeft op ons bedrijfsecenement geweldig entertainment verzorgd. Plezierig in de omgang, correct en een geweldige performer die het publiek in vervoering en verwondering bracht en daarmee ons blije gasten opleverde.

In 1 woord geweldig

★★★★★
5 5 1
Rich heeft onze groep van 55 volwassenen en kinderen op een fantastische, deskundige en humoristische wijze gedurende 2 uur vermaakt. Het was een geweldigde en ontzettend leuke aanvulling op ons familiefeest. Een echte aanrader en als u denkt wat duur dan hebt u het mis. Hij is het geld dubbel en dwars waard. Wat een sympathieke en humorische entertainer. Ik kan namens iedereen hier op het feest zeggen dat wij ontzettend genoten hebben.