Goochelaar Hellevoetsluis

Een leuk en gezellig dorp om een mooi feest te geven. Goochelaar Rich Magic treedt al meer dan 12 jaar op in heel Nederland en België en komt graag voor u naar Hellevoetsluis.

Er zijn veel goochelaars in Nederland, maar Rich Magic heeft net dat extraatje, waardoor het gegarandeerd een succes wordt. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat er gedaan moet worden om de juiste snaar bij uw gasten te raken.

Uw gasten zullen getuigen zijn van acts, zoals zij ze nog nooit hebben gezien. Goochelaar Rich Magic heeft niet voor niets vele prijzen mogen ontvangen voor zijn professionele en onnavolgbare acts.

Een mooie locatie in Hellevoetsluis is het Brandweer Museum. Hier heeft Rich Magic al een keer zijn kunsten mogen vertonen, toen hij tijdens een bedrijfsfeest geboekt was als tafelgoochelaar. Kortom: op elk feest is hij een groot succes!

Trailer Mind-Magic-Show


Gezinsdag ITC

★★★★★
5 5 1
Net als vorig jaar een groot succes. Van groot tot klein iedereen vond het leuk en vooral onverklaarbaar. Van hoe kan dit toch en hoe kan hij dit weten? Erg leuk!

algemeen directeur

★★★★★
5 5 1
Richard heeft op ons bedrijfsecenement geweldig entertainment verzorgd. Plezierig in de omgang, correct en een geweldige performer die het publiek in vervoering en verwondering bracht en daarmee ons blije gasten opleverde.

Vector 10 jubileum Den Helder Sail 2017

★★★★★
5 5 1
Wat al een geweldig jubileum feest was werd nog is extra top door Rich Magic. Als mystery guest kwam hij op de boot en maakte het jubileum feest compleet met zijn gave!!!! Wij danken je voor je optreden. Evenementen Team 2 progress