Goochelaar Helmond

U bent voor uw evenement op zoek naar een goochelaar in Helmond?

Rich Magic is de persoon waar u naar op zoek bent. Deze Brabantse goochelaar treedt veel op in het hele land. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, kindershow, workshop of een combinatie van deze shows….Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in Helmond.

Goochelaar Rich Magic heeft verschillende prijzen gewonnen. Hij weet op ieder evenement de juiste snaar te raken voor jong en oud.
Door een hoge entertainment waarde te combineren met vingervlugheid en veel interactie, beleeft iedereen hilarische momenten!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in huis.

Alle aanwezigen genieten van de mix van comedy en verbazingwekkende trucs!
Dit wilt u niet wilt missen op uw feest!

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Helmond!

Trailer Mind-Magic-Show


Perfecte sfeermaker

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Richard gevraagd zijn kunsten te vertonen tijdens een diner voor 100 studenten tijdens de studentenstartweek. De meeste studenten kenden elkaar nog niet, dus Richard was de perfecte ijsbreker! Hij wist precies hoe hij de studenten moest benaderen, maakte leuke grapjes en zorgde voor een zeer ontspannen sfeer. Heel veel dank en petje af!

BKG Zomerborrel

★★★★★
5 5 1
Tijdens de zomerborrel van het BKG (ondernemersvereniging Gemert-Bakel) heeft Richard onze avond compleet gemaakt met een wervelende show. Echt een mooie aanvulling op een hele leuke zomerborrel. Dank Rich Magic!

Ongelooflijk

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige artiest is dit. Nu, 2 dagen later, zijn we nog aan het nadenken hoe recht voor onze ogen het ongelooflijke gebeurt.