Goochelaar Helmond

U bent voor uw evenement op zoek naar een goochelaar in Helmond?

Rich Magic is de persoon waar u naar op zoek bent. Deze Brabantse goochelaar treedt veel op in het hele land. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, kindershow, workshop of een combinatie van deze shows….Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in Helmond.

Goochelaar Rich Magic heeft verschillende prijzen gewonnen. Hij weet op ieder evenement de juiste snaar te raken voor jong en oud.
Door een hoge entertainment waarde te combineren met vingervlugheid en veel interactie, beleeft iedereen hilarische momenten!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in huis.

Alle aanwezigen genieten van de mix van comedy en verbazingwekkende trucs!
Dit wilt u niet wilt missen op uw feest!

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Helmond!

Trailer Mind-Magic-Show


Kindershow

★★★★★
5 5 1
Zondag 1 december heeft Richard bij ons op Sociëteit De Vereeniging opgetreden. Hij heeft voorafgaand aan het Sint Niciolaasfeest een groep van 40 kinderen beziggehouden. Dit deed hij op zeer creatieve wijze waarbij vooral de interactie met de kinderen zeer goed was.Hij wist ze gedurende 45 minuten volledig te boeien en amuseren.Dus wij waren zeer tevreden over zijn optreden. Aad Meuldijk (voorzitter Anonymus)

Projectcoördinator

★★★★★
5 5 1
Rich Magic, je hebt onze verwachtingen overtroffen. Nog steeds ben ik onder de indruk van je act, verbazingwekkend, verrassend en erg gezellig met een goede dosis humor! Bedankt voor je bijdrage bij onze stand op de beurs, dankzij jou heeft niemand onze stand gemist!

Sponsoravond

★★★★★
5 5 1
Traditioneel laat Mazda tijdens de sponsoravond van de Mazda Kart Challenge, een Table Magician zich onder de gasten mengen. En ondanks dat wij onze gasten hadden gewaarschuwd "let op je horloge en je portefeuille"; het had geen zin. Rich is onnavolgbaar in zijn 'tricks'. We hebben genoten!