Goochelaar Nijkerk

U bent op zoek naar een goochelaar in Nijkerk?

Rich Magic is de man met de trucs waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een tafelgoochelaar, kindergoochelaar of een combinatie van beide….Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in en om Nijkerk!

Goochelaar Rich Magic heeft meerdere prijzen gewonnen en hij weet altijd de juiste snaar te raken.
Door een hoge entertainment waarde te combineren met vingervlugheid en veel interactie, beleeft iedereen hilarische momenten!

Videofragmenten van de goochelshows:

Naast een fantastische show te geven kan u ook terecht bij Rich Magic voor een echte goochel workshop in Nijkerk. Zelf fantastische trucs leren waarmee u familie en vrienden thuis kunt verbazen ideaal voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten op een feestlocatie!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in Nijkerk.

Alle aanwezigen genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest/evenement.

Dit wilt u niet wilt missen!

Neem nu contact op voor meer informatie

Graag tot ziens in Nijkerk!

Trailer Mind-Magic-Show


Super shows voor Zorgboog & veiliheid!

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige shows heeft Rich Magic neergezet op onze Zorgbooglocaties! Een speciale show op maat voor onze veiligheidsbijeenkomsten met het thema 'Inbraak/diefstal'. De show was op en top en werd erg enthousiast ontvangen door de bezoekers (senioren) van de bijeenkomsten. Al met al een super middag/avond met gave, indrukwekkende elementen!

algemeen directeur

★★★★★
5 5 1
Richard heeft op ons bedrijfsecenement geweldig entertainment verzorgd. Plezierig in de omgang, correct en een geweldige performer die het publiek in vervoering en verwondering bracht en daarmee ons blije gasten opleverde.

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
wat een super leuke show heb je gegeven bij ons op het personeelsfeest, zeker een aanrader om hem te boeken bedankt en tot de volgende keer