Goochelaar Nijkerk

U bent op zoek naar een goochelaar in Nijkerk?

Rich Magic is de man met de trucs waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een tafelgoochelaar, kindergoochelaar of een combinatie van beide….Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in en om Nijkerk!

Goochelaar Rich Magic heeft meerdere prijzen gewonnen en hij weet altijd de juiste snaar te raken.
Door een hoge entertainment waarde te combineren met vingervlugheid en veel interactie, beleeft iedereen hilarische momenten!

Videofragmenten van de goochelshows:

Naast een fantastische show te geven kan u ook terecht bij Rich Magic voor een echte goochel workshop in Nijkerk. Zelf fantastische trucs leren waarmee u familie en vrienden thuis kunt verbazen ideaal voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten op een feestlocatie!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in Nijkerk.

Alle aanwezigen genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest/evenement.

Dit wilt u niet wilt missen!

Neem nu contact op voor meer informatie

Graag tot ziens in Nijkerk!

Trailer Mind-Magic-Show


Fantastische entertainer

★★★★★
5 5 1
Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Iedereen heeft genoten van zijn super optreden. Het is echt een aanrader!

Super shows voor Zorgboog & veiliheid!

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige shows heeft Rich Magic neergezet op onze Zorgbooglocaties! Een speciale show op maat voor onze veiligheidsbijeenkomsten met het thema 'Inbraak/diefstal'. De show was op en top en werd erg enthousiast ontvangen door de bezoekers (senioren) van de bijeenkomsten. Al met al een super middag/avond met gave, indrukwekkende elementen!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
RichMagic was een echte hit tijdens ons personeelsfeest. Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Wij hebben veel enthousiaste reacties gekregen van collega's. Dankjewel!