Goochelaar Nijkerk

U bent op zoek naar een goochelaar in Nijkerk?

Rich Magic is de man met de trucs waar u naar op zoek bent. Of het nu gaat om een tafelgoochelaar, kindergoochelaar of een combinatie van beide….Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in en om Nijkerk!

Goochelaar Rich Magic heeft meerdere prijzen gewonnen en hij weet altijd de juiste snaar te raken.
Door een hoge entertainment waarde te combineren met vingervlugheid en veel interactie, beleeft iedereen hilarische momenten!

Videofragmenten van de goochelshows:

Naast een fantastische show te geven kan u ook terecht bij Rich Magic voor een echte goochel workshop in Nijkerk. Zelf fantastische trucs leren waarmee u familie en vrienden thuis kunt verbazen ideaal voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten op een feestlocatie!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in Nijkerk.

Alle aanwezigen genieten van onvergetelijke acts en een bijzonder feest/evenement.

Dit wilt u niet wilt missen!

Neem nu contact op voor meer informatie

Graag tot ziens in Nijkerk!

Trailer Mind-Magic-Show


Culturele zomerschool

★★★★★
5 5 1
Na een spetterende, interactieve goochelshow heeft Rich Magic de kinderen "geheimen" geleerd van een echte goochelaar. Ter afsluiting vertoonden de kinderen hun goochelkunsten aan de ouders. Vol verbazing keken kinderen en ouders naar de zwevende tafel. Maar hoe dat kan, blijft het geheim van Rich Magic. Het was een geweldige middag. Bedankt Richard!

Super sfeermaker!

★★★★★
5 5 1
Wat heeft Richard een leuke sfeer gebracht, overal op het feestje waren kreten van bewondering en verwondering. Dat schiep een band tussen de genodigden. Ook in een beetje free style is Richard erg kundig

In 1 woord geweldig

★★★★★
5 5 1
Rich heeft onze groep van 55 volwassenen en kinderen op een fantastische, deskundige en humoristische wijze gedurende 2 uur vermaakt. Het was een geweldigde en ontzettend leuke aanvulling op ons familiefeest. Een echte aanrader en als u denkt wat duur dan hebt u het mis. Hij is het geld dubbel en dwars waard. Wat een sympathieke en humorische entertainer. Ik kan namens iedereen hier op het feest zeggen dat wij ontzettend genoten hebben.