Goochelaar op bedrijfsfeest inhuren

Als je binnenkort een bijzondere invulling wilt geven aan je bedrijfsborrel/personeelsfeest, is het een absolute aanrader om Richard als goochelaar in te huren. Zijn unieke presentatiestijl zal bij elke groep een onuitwisbare indruk achterlaten. Richard kan zijn acts aan tafel presenteren als tafelgoochelaar. Ook is het mogelijk, om dit te combineren met een plenaire show als kick-off.

Goochelaar of illusionist op jouw personeelsfeest

Naast een lekker hapje, drankje zorgt Richard als illusionist voor verwondering d.m.v. zijn bijzondere trucs en mind-experimenten. Alle aanwezigen zullen hier nog lang aan terug denken.

Indrukwekkende Goochelshow/plenaire act op jouw bedrijfsfeest

Als je ervoor kiest om Richard op het podium zijn act te laten presenteren, geniet iedereen tegelijk van zijn bijzondere performance. Interactieve en indrukwekkende illusies zorgen voor een lach, verwondering en een bijzondere ervaring.

Illusionist huren met acts op maat.

Ook is het mogelijk om de plenaire show op maat te presenteren, gelinkt aan het thema en/of inhoud van de dag of het bedrijf. Ook een logo kan op een magische manier gepresenteerd worden. In dit geval zal er altijd een voorgesprek plaatsvinden, zodat alle wensen perfect in de act verwerkt kunnen worden.

Gegarandeerd een succesvol bedrijfsfeest!

Door Richard als goochelaar/illusionist in te huren, haalt u iets unieks in huis. Niet de standaard kaarttrucs, maar professionele acts en illusies. Dit alles zorgt ervoor dat het succes gegarandeerd is.

Kies voor goochelaar Rich Magic!

Doordat Richard vele mogelijkheden heeft en altijd rekening houdt met jouw wensen, is het aan te raden om met Richard contact op te nemen, zodat de mogelijkheden toegelicht kunnen worden. Je zult geen spijt krijgen van jouw keuze!

 


Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Groot succes!
Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld! Sanne
Onder de indruk van deze bijzondere ervaring
En ja, nagepraat wordt er! Het optreden tijdens onze personeelsdiner op 23 december 2022 was fantastich. De Magic act, mindreading én zakkenrollen werden zeer professioneel uitgevoerd en Richard weet de aandacht van iedereen vast te houden. In een woord: indrukwekkend! Carolien
Top!
Wij vonden Richard echt top. Waar wij het meest blij mee waren is dat Richard zelf met het personeel van de locatie ging afstemmen wanneer hij zijn act kon uitvoeren. Wij hoefden nergens over na te denken of te sturen en dat is heel fijn. De acts zelf waren ook erg leuk en iedereen was goed te spreken. Zeker een aanrader! Phyllis