Goochelaar op bedrijfsfeest inhuren

Als je binnenkort een bijzondere invulling wilt geven aan je bedrijfsborrel/personeelsfeest, is het een absolute aanrader om Richard als goochelaar in te huren. Zijn unieke presentatiestijl zal bij elke groep een onuitwisbare indruk achterlaten. Richard kan zijn acts aan tafel presenteren als tafelgoochelaar. Ook is het mogelijk, om dit te combineren met een plenaire show als kick-off.

Goochelaar of illusionist op jouw personeelsfeest

Naast een lekker hapje, drankje zorgt Richard als illusionist voor verwondering d.m.v. zijn bijzondere trucs en mind-experimenten. Alle aanwezigen zullen hier nog lang aan terug denken.

Indrukwekkende Goochelshow/plenaire act op jouw bedrijfsfeest

Als je ervoor kiest om Richard op het podium zijn act te laten presenteren, geniet iedereen tegelijk van zijn bijzondere performance. Interactieve en indrukwekkende illusies zorgen voor een lach, verwondering en een bijzondere ervaring.

Illusionist huren met acts op maat.

Ook is het mogelijk om de plenaire show op maat te presenteren, gelinkt aan het thema en/of inhoud van de dag of het bedrijf. Ook een logo kan op een magische manier gepresenteerd worden. In dit geval zal er altijd een voorgesprek plaatsvinden, zodat alle wensen perfect in de act verwerkt kunnen worden.

Gegarandeerd een succesvol bedrijfsfeest!

Door Richard als goochelaar/illusionist in te huren, haalt u iets unieks in huis. Niet de standaard kaarttrucs, maar professionele acts en illusies. Dit alles zorgt ervoor dat het succes gegarandeerd is.

Kies voor goochelaar Rich Magic!

Doordat Richard vele mogelijkheden heeft en altijd rekening houdt met jouw wensen, is het aan te raden om met Richard contact op te nemen, zodat de mogelijkheden toegelicht kunnen worden. Je zult geen spijt krijgen van jouw keuze!

 


Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Wat een geweldige avond
Super performance de gasten vonden het geweldig echt top !! casper
Er is nog lang over nagepraat.
Op 15 september 2022 hebben we ons bedrijfsuitje voor de afdeling Werk & Inkomen van de Gemeente Amstelveen & Aalsmeer voor 70 personen georganiseerd bij FloriWorld in Aalsmeer. Dit was een groot succes en de ontvangen reacties van de deelnemers waren zeer positief. Jouw optreden ter afsluiting van het bedrijfsuitje was spectaculair en wat hebben de mensen ervan genoten. Vooral jouw interactie met het publiek was geweldig. Er is nog lang over nagepraat en ik kan iedereen aanraden om van jou show te komen genieten. Het geld dubbel en dwars waard. Een avond om niet te vergeten. Onze dank. Oscar
Super aanvulling op ons Wijsneus festival
Rich Magic heeft de juiste skills voor zijn vak: hij maakt snel contact met een uiteenlopend publiek (van jong tot oud, Nederlands en Engels) en weet te boeien en verrassen. Ons festival ging over de wetenschap van sociale psychologie en intuïtie en Rich Magic paste daar met zijn act perfect bij. Judith