Goochelaar op bedrijfsfeest inhuren

Als je binnenkort een bijzondere invulling wilt geven aan je bedrijfsborrel/personeelsfeest, is het een absolute aanrader om Richard als goochelaar in te huren. Zijn unieke presentatiestijl zal bij elke groep een onuitwisbare indruk achterlaten. Richard kan zijn acts aan tafel presenteren als tafelgoochelaar. Ook is het mogelijk, om dit te combineren met een plenaire show als kick-off.

Goochelaar of illusionist op jouw personeelsfeest

Naast een lekker hapje, drankje zorgt Richard als illusionist voor verwondering d.m.v. zijn bijzondere trucs en mind-experimenten. Alle aanwezigen zullen hier nog lang aan terug denken.

Indrukwekkende Goochelshow/plenaire act op jouw bedrijfsfeest

Als je ervoor kiest om Richard op het podium zijn act te laten presenteren, geniet iedereen tegelijk van zijn bijzondere performance. Interactieve en indrukwekkende illusies zorgen voor een lach, verwondering en een bijzondere ervaring.

Illusionist huren met acts op maat.

Ook is het mogelijk om de plenaire show op maat te presenteren, gelinkt aan het thema en/of inhoud van de dag of het bedrijf. Ook een logo kan op een magische manier gepresenteerd worden. In dit geval zal er altijd een voorgesprek plaatsvinden, zodat alle wensen perfect in de act verwerkt kunnen worden.

Gegarandeerd een succesvol bedrijfsfeest!

Door Richard als goochelaar/illusionist in te huren, haalt u iets unieks in huis. Niet de standaard kaarttrucs, maar professionele acts en illusies. Dit alles zorgt ervoor dat het succes gegarandeerd is.

Kies voor goochelaar Rich Magic!

Doordat Richard vele mogelijkheden heeft en altijd rekening houdt met jouw wensen, is het aan te raden om met Richard contact op te nemen, zodat de mogelijkheden toegelicht kunnen worden. Je zult geen spijt krijgen van jouw keuze!

 


Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Geweldig
Richard is een man die vol passie zijn vakgebied verstaat We hebben volop genoten van zijn bijzondere trucs Ons verjaardagfeest is extra bijzonder geworden mede door Richard die voor iedereen de tijd nam. Bedankt namens Willem en Anja uit Schijndel Anja
Nog steeds verbaasd over de trucs!
Rich Magic is een aanrader! Het was een superleuke toevoeging aan ons feestje. Richard is een echte entertainer. We zijn nog steeds verbaasd over de trucs, die bij je aan tafel gedaan werden. Je staat er met je neus bovenop en begrijpt het nog niet hoe hij het doet… echt top! Ellen
Een aanrader voor elk feest
Rich Magic trad op bij de verjaardag van mijn partner. Leuk en verrassend hoe hij de aanwezigen versteld liet staan. Doordat hij het publiek erbij betrekt blijf je op het puntje van je stoel zitten en denk je telkens "hoe dan"?.Wij zijn in elk geval heel enthousiast over het optreden en bovenal is Richard een vriendelijke man! Marjorie