Goochelaar/Illusionist op locatie gezocht?

Als je binnenkort een feest/event geeft en op zoek bent naar bijzonder entertainment, is dit precies wat je feest onvergetelijk maakt. Of het nu gaat om een optreden als tafelgoochelaar als rondlopende goochelaar, een plenaire show of een combinatie, alles is hierbij mogelijk en bespreekbaar. Tijdens een receptie, borrel, tussen de gangen van een diner, of tijdens een feestmiddag- of avond. Iedereen zal versteld staan van een sterk staaltje magic, mindreading en zakkenrollen.

Goochelaar aan huis boeken?

Richard komt als illusionist niet alleen op locatie, maar kan ook bijzondere illusies en trucs in een huiselijke setting presenteren. Een woonkamer, buiten,…overal is dit mogelijk. Juist in deze tijd, waarin mensen de feesten en entertainment zo gemist hebben, is het een mooi idee om dit ook bij jou thuis in te zetten.

Wat doet een goochelaar op locatie?

Of het nu gaat om een optreden in een partycentrum/feestlocatie of een optreden aan huis,….de mogelijkheden zijn enorm groot en divers. Rich Magic zal met iedere klant tot een passend concept komen, wat perfect aansluiten met de wensen, het totaalprogramma. Uiteraard is het ook mogelijk om een jubilaris extra in het zonnetje te zetten of een optreden op maat te presenteren voor jouw bedrijf!

Gegarandeerd een succesvol feest/event

Met Rich Magic is kwaliteit gegarandeerd. De wens van de klant staat voorop en samen wordt er altijd een perfect concept voorgesteld, waar iedereen nog lang over zal napraten. Door zijn jarenlange ervaring en het meegaan met de tijd, zorgt hij voor een optimale combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen.

Kies voor illusionist Rich Magic!

Als je voor een optreden van Richard kiest, zul jij van alle aanwezigen de credits krijgen voor jouw keuze. Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding met een professioneel voorkomen, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Geweldige acts!
Wij hebben Rich Magic afgelopen woensdag op ons bbq-feest gehad. Er waren ruim 500 internationale gasten; Rich heeft de avond een geweldige boost gegeven door tussen de gasten door te lopen en hen te verrassen met zijn illusies, trucs en mindreading. Een onvergetelijk feest!! Thijs
Groot succes!
Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld! Sanne
Onder de indruk van deze bijzondere ervaring
En ja, nagepraat wordt er! Het optreden tijdens onze personeelsdiner op 23 december 2022 was fantastich. De Magic act, mindreading én zakkenrollen werden zeer professioneel uitgevoerd en Richard weet de aandacht van iedereen vast te houden. In een woord: indrukwekkend! Carolien