Goochelaar/Illusionist op locatie gezocht?

Als je binnenkort een feest/event geeft en op zoek bent naar bijzonder entertainment, is dit precies wat je feest onvergetelijk maakt. Of het nu gaat om een optreden als tafelgoochelaar als rondlopende goochelaar, een plenaire show of een combinatie, alles is hierbij mogelijk en bespreekbaar. Tijdens een receptie, borrel, tussen de gangen van een diner, of tijdens een feestmiddag- of avond. Iedereen zal versteld staan van een sterk staaltje magic, mindreading en zakkenrollen.

Goochelaar aan huis boeken?

Richard komt als illusionist niet alleen op locatie, maar kan ook bijzondere illusies en trucs in een huiselijke setting presenteren. Een woonkamer, buiten,…overal is dit mogelijk. Juist in deze tijd, waarin mensen de feesten en entertainment zo gemist hebben, is het een mooi idee om dit ook bij jou thuis in te zetten.

Wat doet een goochelaar op locatie?

Of het nu gaat om een optreden in een partycentrum/feestlocatie of een optreden aan huis,….de mogelijkheden zijn enorm groot en divers. Rich Magic zal met iedere klant tot een passend concept komen, wat perfect aansluiten met de wensen, het totaalprogramma. Uiteraard is het ook mogelijk om een jubilaris extra in het zonnetje te zetten of een optreden op maat te presenteren voor jouw bedrijf!

Gegarandeerd een succesvol feest/event

Met Rich Magic is kwaliteit gegarandeerd. De wens van de klant staat voorop en samen wordt er altijd een perfect concept voorgesteld, waar iedereen nog lang over zal napraten. Door zijn jarenlange ervaring en het meegaan met de tijd, zorgt hij voor een optimale combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen.

Kies voor illusionist Rich Magic!

Als je voor een optreden van Richard kiest, zul jij van alle aanwezigen de credits krijgen voor jouw keuze. Een perfecte prijs/kwaliteitverhouding met een professioneel voorkomen, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Geweldig
Richard is een man die vol passie zijn vakgebied verstaat We hebben volop genoten van zijn bijzondere trucs Ons verjaardagfeest is extra bijzonder geworden mede door Richard die voor iedereen de tijd nam. Bedankt namens Willem en Anja uit Schijndel Anja
Nog steeds verbaasd over de trucs!
Rich Magic is een aanrader! Het was een superleuke toevoeging aan ons feestje. Richard is een echte entertainer. We zijn nog steeds verbaasd over de trucs, die bij je aan tafel gedaan werden. Je staat er met je neus bovenop en begrijpt het nog niet hoe hij het doet… echt top! Ellen
Een aanrader voor elk feest
Rich Magic trad op bij de verjaardag van mijn partner. Leuk en verrassend hoe hij de aanwezigen versteld liet staan. Doordat hij het publiek erbij betrekt blijf je op het puntje van je stoel zitten en denk je telkens "hoe dan"?.Wij zijn in elk geval heel enthousiast over het optreden en bovenal is Richard een vriendelijke man! Marjorie