Een rondlopende goochelaar inhuren

Als je binnenkort een event organiseert, is het een krachtig idee om Rich Magic in te huren als rondlopende goochelaar. Hierbij presenteert hij zijn act niet vanaf een podium, maar loopt hij tussen het publiek en laat hij bij elke groep bijzondere trucs en illusies zien die een onvergetelijke indruk achterlaten.

Waarom een rondlopende goochelaar inhuren?

De reden waarom deze vorm van entertainment zo populair is, is omdat het altijd en overal, ongeacht het programma inzetbaar is. Los daarvan zorgt het voor enorm veel verwondering en verbinding. Als Rich Magic de groep/tafel verlaat, merk je dat er over na gepraat wordt. Illusies die letterlijk onder de neus van het publiek gebeuren, zullen zorgen voor enorme verbazing.

De voordelen van een rondlopende goochelaar

Zoals eerder beschreven zijn de voordelen enorm. Een rondlopende goochelaar is flexibel; er hoeft geen speciaal podium opgebouwd te worden. Het publiek kan gewoon gaan en staan waar ze willen, er kan muziek gedraaid worden, enz. Buiten dat, is de interactieve manier van optreden enorm indrukwekkend. Deze vorm van optreden komt ook vaak als verrassing voor alle aanwezigen, waardoor nog krachtiger is.

Wat doet een rondlopende tafelgoochelaar?

Tijdens het optreden van Rich Magic, neemt hij alle aanwezigen mee in de wereld van magic, illusie, afleiding en beïnvloeding. Dit doet deze goochelaar door trucs, mindreading en interactie op een indrukwekkende manier te combineren met elkaar. Omdat er bij het tafelgoochelen geen grote attributen gebruikt worden, kan dit tijdens alle soorten gelegenheden ingezet worden. Het maakt hierbij niet uit of het publiek zit of dat er sta-tafels zijn.

Gegarandeerd succes bij elke gelegenheid

Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileum, congres, receptie of privéfeest,…
Een rondlopende goochelaar kan overal en altijd ingezet worden met groot succes en absolute topkwaliteit. Door de combinatie van illusies en beïnvloeding, zal de impact enorm zijn!

Waarom kiezen voor tafelgoochelaar Rich Magic?

Een optreden van deze topper is “more than just magic”
Door zijn jarenlange ervaring weet hij op elke gelegenheid de juiste snaar te raken. Het is niet alleen een trucje, maar juist een bijzondere combinatie met bijzondere mindexperimenten en zakkenrollen. Hierdoor is Rich Magic een graag geziene gast!

Neem contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

Een zeer geslaagd optreden waar alle gasten van genoten hebben
Zijn optreden tijdens het aperitief en het diner was van topklasse. Onze gasten vielen van de ene verbazing in de andere en er is nog lang nagepraat over “hoe hij dat nou voor elkaar kreeg” Afwisselend, boeiend en vol humor. Absoluut een aanbeveling om een evenement op te luisteren. Willem
Geweldige acts!
Wij hebben Rich Magic afgelopen woensdag op ons bbq-feest gehad. Er waren ruim 500 internationale gasten; Rich heeft de avond een geweldige boost gegeven door tussen de gasten door te lopen en hen te verrassen met zijn illusies, trucs en mindreading. Een onvergetelijk feest!! Thijs
Groot succes!
Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld! Sanne