3 tips voor een magisch feest of evenement!

Je bruiloft komt om de hoek kijken, je kindje wordt bijna geboren, het kinderfeestje van je zoon of dochter breekt bijna aan, de jubileum nadert of de eerste communie komt eraan. Allemaal voorbeelden van spannende gelegenheden die erg magisch zijn. Nu kan je het natuurlijk nog magischer maken door goochelaar Rich Magic in te huren voor magische entertainment. Voor de derde sprankel magie kun je zelf zorgen! Als je alles van te voren tot in de puntjes voorbereidt zal alles namelijk nog soepeler verlopen en kan iedereen volledig genieten van het moment. And what is more magical than shared happiness? Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het versturen van de uitnodigingen voor het feest of het evenement? Rich Magic moet nog op tijd geboekt worden en eigenlijk wil je ook nog nadenken over de bedankjes voor de gasten! Geen stress, dit artikel geeft je drie magische tips om alles tot in de puntjes voor te kunnen bereiden.

Bruiloft goochelaar plannen

Tip 1. Denk het evenement of het feest goed uit

Begin bij het voorbereiden van het feest met goed nadenken over hoe groot je het uit wilt pakken en hoe veel gasten je uit wilt nodigen. Zodra je dat bedacht heb is het tijd om na te denken over welke mensen je wilt uitnodigen, waar je het feest wilt geven en wanneer je het feest wilt geven. Vergeet ook zeker niet om alvast na te denken over eventuele dresscodes, het thema, de hapjes en de decoratie. Een evenement of feest voorbereiden kan heel leuk zijn, maar alleen als je op tijd begint met organiseren! Als je mensen wilt inhuren zoals bijvoorbeeld bediening, een ceremoniemeester of goochelaar Rich Magic, zorg er dan ook vooral voor dat je dit op tijd doet. Zo kom je niet voor de verrassing te staan dat ze al volgeboekt zijn.

Bruiloft idee

Tip 2. Neem de tijd om mooie uitnodigingen te ontwerpen

Kijk voor unieke uitnodigingen op de website van LocoMix. Dit bedrijf heeft namelijk diverse uitnodigen voor veel soorten gelegenheden. Daarnaast heeft elke uitnodiging ook nog eens heel veel designs om uit te kiezen en kunnen ze gepersonaliseerd worden met eigen teksten en foto’s. Of zelfs zelf ontworpen worden door een digitale proefdruk aan te vragen. Je wilt immers wel een volledig eigen uitnodiging die een gast niet al eerder op zijn deurmat heeft ontvangen. Een van LocoMix’ magische kaarten is de Turning Card die oneindig door kan worden gevouwen. De tweede aanrader is de originele Flessenpost uitnodiging die alles nog net wat mysterieuzer maakt. Wil je de gasten vast alert maken voor de trucs van de goochelaar? Neem dan de Out of the Box Card. Deze springt namelijk letterlijk op de envelop! Omdat je zelf de tekst voor de uitnodiging kunt schrijven, kun je de keuze maken of je al bekend gaat maken dat Rich Magic op je feest of evenement langskomt.

Tip 3. Vergeet de bedankjes voor de gasten niet om het feest compleet te maken

Het geven van bedankjes aan de gasten is hartikke hip. Steeds vaker worden deze weggegeven aan het einde van evenementen en feesten. De leukste kleine bedankjes zijn te vinden op Bedankjes.nu. Ook op deze website zijn ze namelijk te vinden voor alle soorten gelegenheden en kunnen ze ook volledig gepersonaliseerd worden. Super toepasselijk bij bijvoorbeeld een magische communie zijn de ontwerpen met konijntjes erop. Of bestel de Love Sparklers sterretjes om de gasten te laten helpen met het verspreiden van magie!

4 reacties op “Goede tips voor een succesvol evenement”

 • Zeer interessante tips! Ik moet een evenement voor ons bedrijf organiseren en ik kan zeggen dat het echt stressvol is. Ik vind een tip met gepersonaliseerde uitnodigen leuk, misschien zal ik die wel maken! Nu ben ik op zoek naar een geschikte vergaderlocatie zodat iedereen zich comfortabel en ontspannend zal kunnen voelen.

 • Je idee om bij het voorbereiden van het feest na te denken over hoe groot het evenement is spreekt me aan! Ik moet een groot evenement voor mijn bedrijf organiseren, en ik denk dat er ruim 100 mensen zullen worden uitgenodigd! Nu realiseer ik me dat ik een geluidsapparatuur moet huren, anders kan niemand horen wat sprekers zeggen.

 • Kiki Wals schreef:

  Je advies om te beginnen met goed nadenken over hoe veel gasten ik uit wil nodigen spreekt me aan! Ik ben aan het organiseren van de verjaardagsparty van mijn dochter, en ik wil een groot feest. Ik huur zelfs een draadloze microfoon voor wedstrijden en leuke muziek!

 • Zeer interessant artikel. Vooral de zinvolle link naar LocoMix voor unieke uitnodigingen en niet te vergeten de kleine bedankjes via bedankjes.nu. Ik organiseer graag evenementen en zal deze links zeker gaan gebruiken.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Klanten beoordelen Rich Magic met een 9,7!

  Een zeer geslaagd optreden waar alle gasten van genoten hebben
  Zijn optreden tijdens het aperitief en het diner was van topklasse. Onze gasten vielen van de ene verbazing in de andere en er is nog lang nagepraat over “hoe hij dat nou voor elkaar kreeg” Afwisselend, boeiend en vol humor. Absoluut een aanbeveling om een evenement op te luisteren. Willem
  Geweldige acts!
  Wij hebben Rich Magic afgelopen woensdag op ons bbq-feest gehad. Er waren ruim 500 internationale gasten; Rich heeft de avond een geweldige boost gegeven door tussen de gasten door te lopen en hen te verrassen met zijn illusies, trucs en mindreading. Een onvergetelijk feest!! Thijs
  Groot succes!
  Mijn collega's waren zeer onder de indruk van de mindreading. Richard ging het gesprek aan met mijn collega's en iedereen stonden versteld! Sanne