Goochelaar Groesbeek

Vlakbij Nijmegen ligt het dorp Groesbeek. Goochelaar Rich Magic heeft daar regelmatig optredens gegeven. Wellicht bent u de volgende…

De laatste keer was tijdens een kinderverjaardag, waarbij Rich Magic gevraagd was om een kindershow te combineren met een workshop! Hierbij presenteerde hij eerst een interactieve show met vele bijzondere act. Na een korte pauze leerden de kinderen een paar spectaculaire trucs, die ze ook mee naar huis mochten nemen.

De optredens van goochelaar Rich Magic zijn niet alleen voor kinderen. Hij treedt ongeveer 150 keer per jaar op tijdens bijeenkomsten voor volwassenen, zoals bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten,…

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


De Messi van de table-magic

★★★★★
5 5 1
Bij de opening van ons pand tien jaar geleden was Rich Magic van de partij en we hebben toen zoveel leuke reacties ontvangen dat we hem ook weer gevraagd hebben bij het feest tgv ons tienjarig bestaan. Wederom hebben wij, maar nog belangrijker vooral onze gasten , genoten van zijn kunsten. Je staat er met je neus bovenop maar hebt geen idee hoe hij het flikt...... Rich Magic, de Messi van de table-Magic.

Ongelooflijk

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige artiest is dit. Nu, 2 dagen later, zijn we nog aan het nadenken hoe recht voor onze ogen het ongelooflijke gebeurt.

25-jarig huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Om ons 25-jarig huwelijksfeest een extra glans te geven hebben we Rich gevraagd om onze gasten tijdens de avond te verrassen en vermaken. Het was werkelijk fantastisch! Van jong tot oud heeft iedereen er van genoten. Rich maakte er een hele gave show van en wist elke tafel keer op keer te verbazen met zijn mind-blowing tricks gecombineerd met erg leuke humor. Rich, hartelijk bedankt voor je geweldige bijdrage aan ons feest en we zien je graag eens terug!