Goochelaar Groesbeek

Vlakbij Nijmegen ligt het dorp Groesbeek. Goochelaar Rich Magic heeft daar regelmatig optredens gegeven. Wellicht bent u de volgende…

De laatste keer was tijdens een kinderverjaardag, waarbij Rich Magic gevraagd was om een kindershow te combineren met een workshop! Hierbij presenteerde hij eerst een interactieve show met vele bijzondere act. Na een korte pauze leerden de kinderen een paar spectaculaire trucs, die ze ook mee naar huis mochten nemen.

De optredens van goochelaar Rich Magic zijn niet alleen voor kinderen. Hij treedt ongeveer 150 keer per jaar op tijdens bijeenkomsten voor volwassenen, zoals bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten,…

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


Sponsoravond

★★★★★
5 5 1
Traditioneel laat Mazda tijdens de sponsoravond van de Mazda Kart Challenge, een Table Magician zich onder de gasten mengen. En ondanks dat wij onze gasten hadden gewaarschuwd "let op je horloge en je portefeuille"; het had geen zin. Rich is onnavolgbaar in zijn 'tricks'. We hebben genoten!

Feestje 70e verjaardag

★★★★★
5 5 1
Je hebt op ons feest ter ere van mijn 70e verjaardag iedereen van groot tot klein verrast met je werkelijk uitstekende optreden. Iedereen praat nog over jouw goochelkunsten. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb de fotograaf toestemming gegeven om jou rechtstreeks wat foto's toe te sturen.Veel succes verder.

Review

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader voor elke gelegenheid, gasten worden geboeid door de vele trucks. Iedereen wordt erbij betrokken.