Goochelaar Groesbeek

Vlakbij Nijmegen ligt het dorp Groesbeek. Goochelaar Rich Magic heeft daar regelmatig optredens gegeven. Wellicht bent u de volgende…

De laatste keer was tijdens een kinderverjaardag, waarbij Rich Magic gevraagd was om een kindershow te combineren met een workshop! Hierbij presenteerde hij eerst een interactieve show met vele bijzondere act. Na een korte pauze leerden de kinderen een paar spectaculaire trucs, die ze ook mee naar huis mochten nemen.

De optredens van goochelaar Rich Magic zijn niet alleen voor kinderen. Hij treedt ongeveer 150 keer per jaar op tijdens bijeenkomsten voor volwassenen, zoals bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten,…

Bent u overtuigd? Bekijk gerust de video’s op de site.

Trailer Mind-Magic-Show


Een show op maat!

★★★★★
5 5 1
Richard heeft voor ons maatwerk geleverd, waarmee we op een andere en effectieve wijze een krachtige boodschap konden overbrengen aan onze doelgroep. We zijn erg tevreden met zijn professionaliteit en creativiteit. Ik boek Rich Magic zo weer!

1 woord: GEWELDIG!!

★★★★★
5 5 1
Gisteravond heb ik een optreden mee mogen maken van Rich Magic. Ik ben er nog ondersteboven van, je staat er 10 cm van af en je ziet helemaal niets, maar de mooiste truuks komen voorbij. Mensen, dit is echt fantastisch!!

Tafelgoochelen

★★★★★
5 5 1
Daar zit je dan met vijf goed opgeleide mensen aan tafel, die getraind zijn in goed luisteren en vergaderen. En dan komt Rich Magic even onze competenties testen. En dan blijkt dat wij allemaal prima te manipuleren zijn, terwijl wij er met de neus opzitten. Prima gedaan Rich!