Goochelaar Heesch

Als u in het Brabantse dorp Heesch binnenkort een feest geeft, zoekt u daarvoor wellicht passend entertainment. Goochelaar Rich Magic is de goochelaar die altijd en overal inzetbaar is. Rich Magic heeft veel ervaring en daardoor heeft hij voor elke wens en elk idee een passend concept.

Op veel feesten wordt Rich Magic geboekt als tafelgoochelaar. Hierbij loopt hij informeel door het publiek en bij elke tafel presenteert hij zijn act. Dit is een act met veel interactie, komische wending en de entertainment waarde ligt erg hoog. Dit zal door alle aanwezigen heel goed ontvangen worden.

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u Rich Magic wilt boeken voor een act voor iedereen tegelijk, een podiumact. Deze act wordt vaak gecombineerd met tafelgoochelen. Op bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft presenteert goochelaar Rich Magic ook nog een truc speciaal voor het bruidspaar.

Gun uw gasten deze professionele goochelaar en vraag nu nog een offerte aan!

Neem contact op.

Trailer Mind-Magic-Show


Magie: groots met een M!

★★★★★
5 5 1
Super optreden tijdens ons diner. Verbazingwekkende Magie!

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
RichMagic was een echte hit tijdens ons personeelsfeest. Hij bleef zijn publiek verbazen met leuke, verrassende en wisselende trucs! Wij hebben veel enthousiaste reacties gekregen van collega's. Dankjewel!

Verbazingwekkend

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt voor je spetterende optreden bij DHL Veghel. De trucs welke je me liet zien waren stuk voor stuk verbazingwekkend! Heb er nog vaak aan terug moeten denken, hoe je het allemaal voor elkaar hebt gekregen.............ik snap er werkelijk niks van! Jouw humor, enthousiasme waarmee je de acts uitvoerde en de interactie met mensen vond ik ook super. Kortom; je hebt met jouw optreden mij, maar ook heel veel anderen, een geweldige avond bezorgd! Ik had het niet willen missen. Groetjes, Monique