Goochelaar Heesch

Als u in het Brabantse dorp Heesch binnenkort een feest geeft, zoekt u daarvoor wellicht passend entertainment. Goochelaar Rich Magic is de goochelaar die altijd en overal inzetbaar is. Rich Magic heeft veel ervaring en daardoor heeft hij voor elke wens en elk idee een passend concept.

Op veel feesten wordt Rich Magic geboekt als tafelgoochelaar. Hierbij loopt hij informeel door het publiek en bij elke tafel presenteert hij zijn act. Dit is een act met veel interactie, komische wending en de entertainment waarde ligt erg hoog. Dit zal door alle aanwezigen heel goed ontvangen worden.

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u Rich Magic wilt boeken voor een act voor iedereen tegelijk, een podiumact. Deze act wordt vaak gecombineerd met tafelgoochelen. Op bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft presenteert goochelaar Rich Magic ook nog een truc speciaal voor het bruidspaar.

Gun uw gasten deze professionele goochelaar en vraag nu nog een offerte aan!

Neem contact op.

Trailer Mind-Magic-Show


Vector 10 jubileum Den Helder Sail 2017

★★★★★
5 5 1
Wat al een geweldig jubileum feest was werd nog is extra top door Rich Magic. Als mystery guest kwam hij op de boot en maakte het jubileum feest compleet met zijn gave!!!! Wij danken je voor je optreden. Evenementen Team 2 progress

Directeur

★★★★★
5 5 1
Richard heeft op de Vakbeurs Foodspecialiteiten veel klanten en voorbijgangers op het verkeerde been gezet, laten lachen en vooral laten verbazen. Hij zet een goede sfeer neer met verschillende trucs. Echt top!

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Ongelofelijk