Goochelaar Heesch

Als u in het Brabantse dorp Heesch binnenkort een feest geeft, zoekt u daarvoor wellicht passend entertainment. Goochelaar Rich Magic is de goochelaar die altijd en overal inzetbaar is. Rich Magic heeft veel ervaring en daardoor heeft hij voor elke wens en elk idee een passend concept.

Op veel feesten wordt Rich Magic geboekt als tafelgoochelaar. Hierbij loopt hij informeel door het publiek en bij elke tafel presenteert hij zijn act. Dit is een act met veel interactie, komische wending en de entertainment waarde ligt erg hoog. Dit zal door alle aanwezigen heel goed ontvangen worden.

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u Rich Magic wilt boeken voor een act voor iedereen tegelijk, een podiumact. Deze act wordt vaak gecombineerd met tafelgoochelen. Op bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft presenteert goochelaar Rich Magic ook nog een truc speciaal voor het bruidspaar.

Gun uw gasten deze professionele goochelaar en vraag nu nog een offerte aan!

Neem contact op.

Trailer Mind-Magic-Show


geweldig feest

★★★★★
5 5 1
Ik ben 60 jaar geworden en we wilden een leuk en gezellig feest geven. Daarin hadden we Rich Magic gevraagd onderdeel van de avond te vormen. We hebben met z'n allen nog nooit zo'n leuk feest gehad. Rich Magic heeft op een hele natuurlijk manier grote groepen gefascineerd met al zijn trucs en uitleg. Op een voor hem typische manier bind hij je aandacht vanaf de eerste seconde en hij gaat de hele avond bij iedereen(groepjes) langs. Dus iedereen kan er van meegenieten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Sponsoravond

★★★★★
5 5 1
Traditioneel laat Mazda tijdens de sponsoravond van de Mazda Kart Challenge, een Table Magician zich onder de gasten mengen. En ondanks dat wij onze gasten hadden gewaarschuwd "let op je horloge en je portefeuille"; het had geen zin. Rich is onnavolgbaar in zijn 'tricks'. We hebben genoten!

-----

★★★★★
5 5 1
Wat is er genoten van Richard Magic. tijdens ons feestje. De mensen waren super enthousiast. een echte aanrader.