Goochelaar Hendrik-Ido-Ambacht

Tussen Dordrecht en Rotterdam ligt de plaatst Hendrik-Ido- Ambacht. Hier zijn genoeg prachtige locaties om uw feest te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van: De Heeren van Ambacht?

Goochelaar Rich Magic kan uw gasten gedurende de middag/avond entertainen met de meest verbluffende acts. Vingervlugheid, comedy, magic, mind reading en zakkenrollen worden samengesmolten tot een prachtige act.

U krijgt absoluut topkwaliteit. Deze goochelaar heeft de afgelopen 13jaar op ongeveer 1500 locaties opgetreden. Iedereen is laaiend enthousiast als ze de act van Rich Magic gezien hebben. Dat is de reden dat het aantal vaste klanten van deze goochelaar enorm groot is.

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan nu contact op met deze topartiest!

Trailer Mind-Magic-Show


Bruiloft 28-8-2015

★★★★★
5 5 1
Hoi Richard, je hebt een fantastische show gegeven tussen de gangen van ons diner. De gasten spreken er nog steeds vol lof over en wij hebben ook enorm genoten!

Review

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader voor elke gelegenheid, gasten worden geboeid door de vele trucks. Iedereen wordt erbij betrokken.

Magische Start!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Rich Magic uitgenodigd voor een magische start van ons trouwweekend en dat was het ook. De truc zijn gekmakend verbazend en daarbij hebben we ook een hoop gelachen. Het was echt te gek, dank je wel!!!