Goochelaar Hendrik-Ido-Ambacht

Tussen Dordrecht en Rotterdam ligt de plaatst Hendrik-Ido- Ambacht. Hier zijn genoeg prachtige locaties om uw feest te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van: De Heeren van Ambacht?

Goochelaar Rich Magic kan uw gasten gedurende de middag/avond entertainen met de meest verbluffende acts. Vingervlugheid, comedy, magic, mind reading en zakkenrollen worden samengesmolten tot een prachtige act.

U krijgt absoluut topkwaliteit. Deze goochelaar heeft de afgelopen 13jaar op ongeveer 1500 locaties opgetreden. Iedereen is laaiend enthousiast als ze de act van Rich Magic gezien hebben. Dat is de reden dat het aantal vaste klanten van deze goochelaar enorm groot is.

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan nu contact op met deze topartiest!

Trailer Mind-Magic-Show


Het publiek zien genieten!

★★★★★
5 5 1
Inmiddels heb ik Richard een aantal keer in actie gezien. De trucs krijg ik tijdens het fotograferen vaak niet helemaal goed mee, maar de interactie met het publiek valt me juist extra op. En wat een enthousiasme is er te zien bij de toeschouwers, de verbazing over de trucs en enorm veel gelach!

Puur Vermaak

★★★★★
5 5 1
Geweldig! Richard heeft op ons verzoek het onderwijs op een leuke manier verwerkt in zijn goocheltrucs... Als je dan links en rechts elke 5 minuten een applausje hoort weet je dat het goed zit!

Wauw!

★★★★★
5 5 1
Rich Magic kwam op mijn verjaardagsfeest tafelgoochelen. Al mijn gasten en ikzelf hebben genoten van de trucs en het entertainment. Richard, wat ben je goed! Enorm bedankt voor deze memorabele show op m'n feestje