Goochelaar Hendrik-Ido-Ambacht

Tussen Dordrecht en Rotterdam ligt de plaatst Hendrik-Ido- Ambacht. Hier zijn genoeg prachtige locaties om uw feest te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van: De Heeren van Ambacht?

Goochelaar Rich Magic kan uw gasten gedurende de middag/avond entertainen met de meest verbluffende acts. Vingervlugheid, comedy, magic, mind reading en zakkenrollen worden samengesmolten tot een prachtige act.

U krijgt absoluut topkwaliteit. Deze goochelaar heeft de afgelopen 13jaar op ongeveer 1500 locaties opgetreden. Iedereen is laaiend enthousiast als ze de act van Rich Magic gezien hebben. Dat is de reden dat het aantal vaste klanten van deze goochelaar enorm groot is.

Wilt u dit ook ervaren? Neem dan nu contact op met deze topartiest!

Trailer Mind-Magic-Show


De Messi van de table-magic

★★★★★
5 5 1
Bij de opening van ons pand tien jaar geleden was Rich Magic van de partij en we hebben toen zoveel leuke reacties ontvangen dat we hem ook weer gevraagd hebben bij het feest tgv ons tienjarig bestaan. Wederom hebben wij, maar nog belangrijker vooral onze gasten , genoten van zijn kunsten. Je staat er met je neus bovenop maar hebt geen idee hoe hij het flikt...... Rich Magic, de Messi van de table-Magic.

Bedrijfsfeest

★★★★★
5 5 1
Nogmaals bedankt voor je super optreden afgelopen zaterdag! Het was heel leuk om al die verbaasde gezichten te zien die met verwondering vertelden wat er net was gebeurd, en dat terwijl ze er met hun neus bovenop stonden! Ze konden het niet geloven wat ze (niet) zagen.

If you want magic, Go Rich Magic!

★★★★★
5 5 1
Richard, heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de marketing stunt van Go Lemon rondom de nieuwste iPhone release op het Leidseplein. Bekijk de aftermovie op het Go Lemon kanaal op YouTube! Tot een volgende keer Richard!