Goochelaar Hoorn

U wilt eens een keer wat anders op uw feest of evenement en u bent op zoek naar een goochelaar.
Dan treft u het, want goochelaar Rich Magic is een professionele goochelaar die een hoge kwaliteit entertainment nastreeft.

Geweldige trucs, comedy en verrassend entertainment: dat is waar Rich Magic voor staat! Hij is de goochelaar in Noord-Holland en omstreken. Hij treedt veel op in alle provincies van Nederland, maar ook in België.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor een workshop. In deze workshop leert u zelf een goochelen. Ook is er in deze workshop ruimte voor presentatie. U leert een passende presentatie bij uw geleerde truc bedenken. Met de geleerde trucs kun je vrienden, familie en bekenden verbazen.

Een andere mogelijkheid is om goochelaar Rich Magic Hoorn tussen de gangen van uw diner op te laten treden. Tussen alle gangen zal hij verrassende en verbazingwekkende trucs vertonen.
Er is geen reden om te twijfelen: boek nu goochelaar Rich Magic in Hoorn of omstreken!

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Hoorn!

Trailer Mind-Magic-Show


Dhr.

★★★★★
5 5 1
Wat een Mind Fucker. helemaal top

Super tof

★★★★★
5 5 1
Tijdens onze compagnoncursus op Schiermonnikoog hebben wij met alle collega's een geweldige avond gehad door de tafelacts en podiumact van Rich Magic. Verbluffende goocheltrucs waar ook thuis aan de keukentafel veel over is gesproken. Kortom Super Tof

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
We habben Rich Magich ingehuurd voor ons personeelsfeest ( 30 personen) ; omdat we zowel veel jeugd hebben, maar een oudere generatie , was het best spannend of dat Rich Magic iedereens aandacht zou kunnen houden. Nou , hij heeft voortdurend iedereens aandacht gehad. Geweldig leuke show met goede interactie naar het publiek met een leuke workshop daarna. Prima avond gehad met Rich Magic . Complimenten !