Goochelaar Hoorn

U wilt eens een keer wat anders op uw feest of evenement en u bent op zoek naar een goochelaar.
Dan treft u het, want goochelaar Rich Magic is een professionele goochelaar die een hoge kwaliteit entertainment nastreeft.

Geweldige trucs, comedy en verrassend entertainment: dat is waar Rich Magic voor staat! Hij is de goochelaar in Noord-Holland en omstreken. Hij treedt veel op in alle provincies van Nederland, maar ook in België.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor een workshop. In deze workshop leert u zelf een goochelen. Ook is er in deze workshop ruimte voor presentatie. U leert een passende presentatie bij uw geleerde truc bedenken. Met de geleerde trucs kun je vrienden, familie en bekenden verbazen.

Een andere mogelijkheid is om goochelaar Rich Magic Hoorn tussen de gangen van uw diner op te laten treden. Tussen alle gangen zal hij verrassende en verbazingwekkende trucs vertonen.
Er is geen reden om te twijfelen: boek nu goochelaar Rich Magic in Hoorn of omstreken!

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Hoorn!

Trailer Mind-Magic-Show


KinderCarnaval

★★★★★
5 5 1
Voor ons kindercarnaval met het thema 'toveren' waren we opzoek naar een goochelaar... We kwamen uit bij Richard en wat heeft hij het gaaf gedaan! Zowel in de zaal als op het podium heeft hij een show gegeven waar de kinderen vol verbazing naar hebben zitten kijken. Je flexibiliteit, fijne contact en geweldige show zorgt ervoor dat we voor een volgende keer je weer zullen bellen! Richard bedankt!!!

Personeelsfeest SafanDarley

★★★★★
5 5 1
We hebben erg genoten van het leuke personeelsfeest! En jij hebt daar zeker aan meegewerkt dat het zo'n leuke avond was. Bedankt voor de magische avond!

Zomerfeest

★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor het entertainen van onze Duitse en Nederlandse collega's. Iedereen was onder de indruk en verwonderd. Tot een volgende keer!