Goochelaar Hoorn

U wilt eens een keer wat anders op uw feest of evenement en u bent op zoek naar een goochelaar.
Dan treft u het, want goochelaar Rich Magic is een professionele goochelaar die een hoge kwaliteit entertainment nastreeft.

Geweldige trucs, comedy en verrassend entertainment: dat is waar Rich Magic voor staat! Hij is de goochelaar in Noord-Holland en omstreken. Hij treedt veel op in alle provincies van Nederland, maar ook in België.

Het is ook mogelijk om Rich Magic te boeken voor een workshop. In deze workshop leert u zelf een goochelen. Ook is er in deze workshop ruimte voor presentatie. U leert een passende presentatie bij uw geleerde truc bedenken. Met de geleerde trucs kun je vrienden, familie en bekenden verbazen.

Een andere mogelijkheid is om goochelaar Rich Magic Hoorn tussen de gangen van uw diner op te laten treden. Tussen alle gangen zal hij verrassende en verbazingwekkende trucs vertonen.
Er is geen reden om te twijfelen: boek nu goochelaar Rich Magic in Hoorn of omstreken!

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Hoorn!

Trailer Mind-Magic-Show


Verbazingwekkend

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt voor je spetterende optreden bij DHL Veghel. De trucs welke je me liet zien waren stuk voor stuk verbazingwekkend! Heb er nog vaak aan terug moeten denken, hoe je het allemaal voor elkaar hebt gekregen.............ik snap er werkelijk niks van! Jouw humor, enthousiasme waarmee je de acts uitvoerde en de interactie met mensen vond ik ook super. Kortom; je hebt met jouw optreden mij, maar ook heel veel anderen, een geweldige avond bezorgd! Ik had het niet willen missen. Groetjes, Monique

Leuke en ongedwongen entertainment!

★★★★★
5 5 1
We hebben Richard uitgenodigd op het 50-jarige huwelijksfeest van mijn ouders en daar hebben we geen seconde spijt van! Het was echt een super leuke aanvulling op het feest. We hadden zo'n 80 genodigden, waarvan 10 kinderen/tieners en we hebben Rich voor drie uur ingehuurd. Aanvankelijk waren we bang dat dit wellicht te lang was maar niets minder was waar. Hij heeft iedereen aan tafel en individueel heerlijk, op zijn gemak in de maling genomen met zijn trucs en iedereen was zwaar onder de indruk. We hebben na de geslaagde dag heel veel enthousiaste reacties gehad op het feest en iedereen had een speciaal woordje over goochelaar Rich Magic. Kortom: echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke en ongedwongen entertainment op zijn/haar feest. Richard loopt redelijk onopvallend door het gedruis heen en weet iedereen in te pakken. Een aimabele en vriendelijke persoonlijkheid en een voortreffelijke goochelaar! Helemaal top!

verjaardagsfeest 70 jaar

★★★★★
5 5 1
Het was echt superleuk. Het optreden was een verrassing, was niet aangekondigd. De reakties waren echt dolenthousiast. Het was daardoor een feest waarvan iedereen zich later vooral door het optreden van Rich het zich nog goed zal herinneren. Een aanrader!