Goochelaar Huizen

U bent op zoek naar een goochelaar in Huizen of omgeving?

Zoek dan niet verder. Goochelaar Rich Magic is degene waar u naar op zoek bent. Of u nu op zoek bent naar een goochelaar op uw bruiloft, personeelsfeest of open dag, Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in het Gooi.

Uw bedrijfsfeest, jubileumviering of dorpsevenement wordt een groot succes met het magisch entertainment van goochelaar Rich Magic. Rich Magic zorgt voor interactie met het publiek en hij verbaast uw gasten met zijn verbazingwekkend goocheltrucs. Uw gasten vallen van de ene verbazing in de andere.

Er zijn u al vele mensen voorgegaan bij het inhuren van Goochelaar Rich Magic Huizen voor hun feesten en evenementen. Wilt u ook echt iets bijzonders op uw evenement? Kies dan voor deze topper!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in huis.

Alle aanwezigen genieten van onvergetelijke acts en een geslaagd feest of evenement, Dit wilt u op uw feest of evenement.

Het wordt compleet met Rich Magic in het mooie Huizen.

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Huizen!

Trailer Mind-Magic-Show


Dhr.

★★★★★
5 5 1
Wat een Mind Fucker. helemaal top

Bestuurs lid pv de spekrijders

★★★★★
5 5 1
Beste Richard, Je hebt voor ons feest je goochel act op gevoerd. Het was geweldig !!!! We kregen een hoop positieve reacties. Je trucs waren ongelofelijk je stond erbij en keek erna en dan was het alweergebeurd. Bedankt voor de gezellige avond !!

If you want magic, Go Rich Magic!

★★★★★
5 5 1
Richard, heeft een geweldige bijdrage geleverd aan de marketing stunt van Go Lemon rondom de nieuwste iPhone release op het Leidseplein. Bekijk de aftermovie op het Go Lemon kanaal op YouTube! Tot een volgende keer Richard!