Goochelaar Huizen

U bent op zoek naar een goochelaar in Huizen of omgeving?

Zoek dan niet verder. Goochelaar Rich Magic is degene waar u naar op zoek bent. Of u nu op zoek bent naar een goochelaar op uw bruiloft, personeelsfeest of open dag, Rich Magic is de goochelaar voor uw feest/evenement in het Gooi.

Uw bedrijfsfeest, jubileumviering of dorpsevenement wordt een groot succes met het magisch entertainment van goochelaar Rich Magic. Rich Magic zorgt voor interactie met het publiek en hij verbaast uw gasten met zijn verbazingwekkend goocheltrucs. Uw gasten vallen van de ene verbazing in de andere.

Er zijn u al vele mensen voorgegaan bij het inhuren van Goochelaar Rich Magic Huizen voor hun feesten en evenementen. Wilt u ook echt iets bijzonders op uw evenement? Kies dan voor deze topper!

Door zijn jarenlange ervaring haalt u topentertainment in huis.

Alle aanwezigen genieten van onvergetelijke acts en een geslaagd feest of evenement, Dit wilt u op uw feest of evenement.

Het wordt compleet met Rich Magic in het mooie Huizen.

Neem nu contact op

Graag tot ziens in Huizen!

Trailer Mind-Magic-Show


Magie: groots met een M!

★★★★★
5 5 1
Super optreden tijdens ons diner. Verbazingwekkende Magie!

Culturele zomerschool

★★★★★
5 5 1
Na een spetterende, interactieve goochelshow heeft Rich Magic de kinderen "geheimen" geleerd van een echte goochelaar. Ter afsluiting vertoonden de kinderen hun goochelkunsten aan de ouders. Vol verbazing keken kinderen en ouders naar de zwevende tafel. Maar hoe dat kan, blijft het geheim van Rich Magic. Het was een geweldige middag. Bedankt Richard!

Sponsoravond

★★★★★
5 5 1
Traditioneel laat Mazda tijdens de sponsoravond van de Mazda Kart Challenge, een Table Magician zich onder de gasten mengen. En ondanks dat wij onze gasten hadden gewaarschuwd "let op je horloge en je portefeuille"; het had geen zin. Rich is onnavolgbaar in zijn 'tricks'. We hebben genoten!